36 Woocommerce Plugins Die Wij Gebruiken Op Onze WordPress Webshop

Zodra je dit gedaan hebt, wordt er automatisch een verzoek voor Instagram purchasing aangevraagd. We zien echter door de bomen het bos niet meer in aanbieders.

Mollie betaal pluginMollie Payments for WooCommerce is een plugin van Mollie. We gebruiken deze plugin om betalingen WordPress hosting te ontvangen op onze webshop. Klanten in heel Nederland die een webshop laten maken bij JVH webbouw.

Bas is bekwaam, communiceert helder en zeer betrokken! Hij heeft ons voorzien van een goede, mooie web site welke hij ook kundig onderhoudt. Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs. De webshops bouwen wij gericht op de resultaten in Google. Met dit populaire CMS beheer je eenvoudig zelf je web site. Heb je een functionaliteit nodig die niet standaard zit ingebouwd?

Wilje Online & Design

Nadat uw wensen en de mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor u een offerte opstellen. Als je een professionele webshop wilt kan je deze het beste laten maken door een WooCommerce specialist. De builders van Modern Minds specialiseren zich al jaren in WordPress sites gecombineerd met WooCommerce. Met dit e-commerce platform bouwen we een webshop dat naadloos bij jouw merk aansluit en dat makkelijk is in gebruik voor je werknemers. Heb je een boekhoudpakket, CRM- of voorraad systeem die je graag aan de webshop wil koppelen? Wij hebben ruime ervaring in het koppelen van externe diensten zoals SnelStart, Exact on-line of bijvoorbeeld SalesForce. Veel is mogelijk als het betreffende pakket een API beschikbaar stelt om mee te communiceren.

Kies je voor de basisvariant van Woocommerce voor jouw WordPress webshop, dan kun je alleen betalingen op factuur laten uitvoeren. Fijner voor de klant is het installeren van opties als PayPal, Bancontact en iDeal.

Wanneer je bij ons je webshop laat bouwen krijg je een professionele webshop, volledig naar wens en afgestemd op jouw wensen en eisen. Bij de realisatie van een webshop komen naast het design en de techniek ook nog andere belangrijke zaken kijken. Er moeten mooie productfoto’s gemaakt worden en er moeten doelgroepprikkelende teksten geschreven worden. En misschien wel de grootste uitdaging; bezoekers naar jouw nieuwe webshop trekken. Zoekmachine-optimalisatie, Online Marketing en Social Media spelen hierbij een grote rol. Wij geloven in de kracht van samenwerken, in ons netwerk kennen we specialisten die hierbij een rol zouden kunnen spelen. Er komt veel kijken bij het opzetten en optimaliseren van een online winkel.

Analytify Pro Google Analytics

Vandaar dat je ook tijd moet steken in het vindbaar maken van je WordPress in Google. Dat kan met een gewone SEO-tool die je in WordPress installeert.

Bij ons begint ieder traject met een persoonlijk gesprek. Dat vinden we belangrijk, need alleen zo kunnen we jou en jouw doelstellingen volledig begrijpen.

Omdat WordPress een open source CMS is, ben je ook altijd verzekerd van optimale beveiliging. Wanneer er namelijk een fout ontdekt wordt, dan is deze al opgelost voordat hackers de tijd hebben om hier misbruik van te maken. Voor iedere vraag is er een antwoord en voor elke wens is er een oplossing! Het open supply side van WordPress maakt het CMS superieur. Bij ‘algemeen’ zorg je ervoor dat de ‘Base Location’ op Nederland staat ingesteld en de munteenheid op Euro’s. Als je een SSL certificaat hebt, kun je het vinkje bij ‘forceer safe wordpress webshop checkout’ aanvinken. Het is belangrijk dat je het vinkje ‘Belet klanten toegang tot het WordPress admingedeelte’ aanvinkt en ‘wis winkelwagen wanneer een klant uitlogt’.

Voor de meeste bekende on-line tools zijn koppelingen beschikbaar met WordPress en WooCommerce. Zo kun je through de meeste payment suppliers allerlei betaalmethoden toevoegen aan je webshop. Maar ook andere bekende partijen, zoals MailChimp of PostNL, bieden een handige koppeling aan met jouw WordPress webshop. Webconstructions heeft voor vele klanten webshops en betaalkoppelingen aangelegd.

WordPress wordt veelal gebruikt voor web sites en webshops. Beide zijn een prima keuze voor een webshop maar alleen WordPress is interessant voor een standaard web site. Het voordeel van deze twee giganten is eigenlijk dat u altijd de keuze heeft voor plug-ins. Deze plug-ins maken u het leven een stuk eenvoudiger omdat deze twee u vrij eenvoudig kunnen helpen met bepaalde eisen. Zo scheelt dit ons veel codeerwerk en scheelt dit natuurlijk ook in de totale kosten. Bij Thab Design krijgt u een Woocommerce webshop die vertrouwen uitstraalt. Een snelle en veilige webshop is van belang om uw klanten gemakkelijk door het bestelproces heen te laten wandelen.

  • Meer weten over het bouwen van een webshop met Astra en WooCommerce?
  • Je moet de web page builder zien als een soort blokkensysteem.
  • Nu we weten welke inhoud je website krijgt, gaan we beslissen in welke vorm we die inhoud presenteren. [newline]Jouw wensen en die van de doelgroep staan centraal.

Bij TriplePro maken we graag een prachtige WordPress webshop voor jou op maat through WooCommerce. Dankzij onze affiniteit met online advertising zorgen wij ervoor dat je het maximale rendement uit jouw webshop haalt.

Dit zijn de WooCommerce plugins die je in ieder geval moet hebben. De WordPress Webshop training wordt gegeven door ervaren WordPress specialisten . Zij werken al jarenlang dagelijks met WordPress en volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een goede webshop moet niet alleen goed werken maar moet er ook goed uitzien. In deze fase leren we je alles over de vormgeving van je store. Heb je het publiceren van producten goed onder de knie dan gaan we verder met de instellingen van WooCommerce.