9 Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Website Sneller Te Maken

SiteGround is één van de beste hosting suppliers voor WordPress websites. SiteGround wordt officieel aanbevolen door WordPress zelf.

WordPress Website: De Ultieme Handleiding Voor Beginners!

Laat het niet voor verwarring zorgen met andere web sites of concurrenten. Hierdoor is de kans groter dat bezoekers je domeinnaam onthouden en terugkomen.

Je WordPress web site zal zeer snel zijn en SiteGround heeft een uptime van 99,9%! Hierdoor zal je website vrijwel nooit offline zijn. Via deze link krijg je 60% korting op de maandelijkse kosten in het eerste jaar! Het is aan te raden om eerst het “StartUp” pakket te nemen. Dit kost maar €3 WordPress,95 per maand.

Zorg voor een goede extensie. Als je doelgroep zich in Nederland bevindt is het bijvoorbeeld beter om .nl te gebruiken. Internationaal kan je beter .com gebruiken. Je mag WordPress een koppelteken gebruiken in een domeinnaam, maar dit is niet gebruiksvriendelijk voor je bezoekers. Bezoekers vergeten vaak dat er een koppelteken in een domeinnaam zit.

Houd rekening met het doel en de doelgroep van je web site. Probeer WordPress hosting dit terug te laten komen in je domeinnaam, als dat mogelijk is.

Op de website van SiteGround kan je controleren of een domeinnaam nog vrij is. Bij deze handige domeinnaam tool kan je inspiratie opdoen om een domeinnaam te bedenken. Om een WordPress web site on-line te gooien heb je een internet hosting supplier nodig.

Stappenplan Om Je WordPress Website Veilig Te Maken (newbie)