De Beste Hosting Voor Je WordPress Website

Standaard staat pingomatic ingesteld. Dit is een service die ervoor zorgt dat verschillende zoekmachines worden ingelicht. Zelf voeg ik hier nooit iets further’s aan toe. Wanneer je echter op de hyperlink “Update Services” klikt, kom je op een pagina van WordPress terecht met meer URL’s die je zou kunnen toevoegen.

  • Bekijk het Premium WordPress hostingpakket van xel
  • Na het bestellen van een Premium WordPress hostingpakket krijg je automatisch een mailtje wanneer jouw WordPress web site on-line staat.
  • En het is ook een fijn gevoel dat je iemand gewoon kan bellen als je er even niet uitkomt.

Ik ken persoonlijk niemand die dit doet, maar wellicht is het voor jou een handige optie. Update providers: Zodra je een nieuw bericht publiceert op jouw website WordPress zal WordPress automatisch web site update companies informeren.

Je kunt kiezen of je de laatste berichten wilt tonen op de homepage of dat je een statische pagina wilt hebben als homepage. Bij “Homepagina” kun je vervolgens selecteren welke statische pagina de homepage moet zijn.

Tip#three Verwijder Onnodige Plugins

Bij “Berichtpagina” kun je aangeven welke pagina je wilt gebruiken om je laatste berichten te tonen. Het kan overigens zijn dat je thema deze instellingen overschrijft, maar in veel gevallen is het leidend wat je hier aangeeft. Startpagina’s tonen maximaal: Je kunt hier instellen hoeveel berichten je maximaal op een blog- en categoriepagina wilt tonen. Wanneer je meer of minder blogberichten wilt tonen zal je dit dus hier moeten wijzigen.

Laat Jouw WordPress Website Maken

Zodra je een bericht voor je weblog aanmaakt en je een categorie vergeet in te stellen, dan wordt gebruik gemaakt van de standaard berichtcategorie. Standaard berichtformaat: Het verschilt per thema welke berichtformaten beschikbaar zijn. Over het algemeen is het verstandig om dit op “Standaard” te houden, want wordpress website zo is het op bijna alle web sites. Iedere e-mail die via dit e-mailadres binnenkomt zal worden geplaatst als bericht. Het is dus heel belangrijk om dit e-mailadres geheim te houden.

WordPress instellingen: Lezen We zijn nu bij de “Lezen” instellingen van WordPress aangekomen. Je hoeft hier niet heel veel aan te passen, maar het is wel belangrijk dat je weet wat het allemaal voor je kan doen. Je homepage toont: Hier stel je in hoe de homepage van je website eruit moet komen te zien.

Het mailadres moet verbinding maken met de POP3-server van je internet hosting supplier. De inlognaam en wachtwoord zal je ook via je hosting WordPress hosting provider moeten aanmaken. Deze optie hoef je alleen maar in te stellen als je through jouw e-mailadres berichten wilt plaatsen.