Eigen Web Site Maken, Hulp Nodig

Dit waren slechts een aantal manieren, er zijn er nog veel meer. Het is echter belangrijk om niet te vergeten dat je niet zomaar even snel rijk kunt worden met een web site wordpress webshop. Hier staat dat je deze foto gratis kunt gebruiken, zelfs voor commerciële doeleinde.

De header van een pagina mag wat meer ruimte hebben onderaan richting de content, deze twee elementen staan los van elkaar. De ideale hoogte voor een header die wij gebruiken is rond de 500 pixels hoog.

Maar in de praktijk blijkt dit toch vaak lastig. Het is natuurlijk goed te doen om iedere week even in te loggen en op een update-knop te klikken. Toch is het up-to-date houden van een WordPress web site wat complexer dan alleen dat. We blijven ons inlezen over verschillende beveiligingsrisico’s. In combinatie met onze monitoring weten we zo precies voor welke web sites we snel actie moeten ondernemen. Deze plug-in maakt een back-up vanalle”websitebestanden, instellingen, artikelen en databases van WordPress, thema’s en plug-ins”. In de volgende stappen gaan we een basisopzetje maken voor je web site en van daaruit kan je verder werken.

WordPress Web Site Meertalig Maken: 5 Opties

In dit geval zie je ook een blauwe gloed op de afbeelding, terwijl dit niet op de originele afbeelding aanwezig is. Het gaat dan om een Overlay die gebruikt wordt.

Bij Stuurlui beginnen we altijd met de strategie. Wij vertalen jouw ideeën naar on-line concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben en vertalen dit naar wireframes of prototypes. We zorgen ervoor dat je WordPress website bestaat uit een schone code en dat er geen onnodige zaken in verwerkt zijn. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe web site website bouwen bij oplevering beschikt over een responsive design zodat de website zich automatisch aan ieder formaat device aanpast. Jouw website komt met unieke templates, zodat jij enkel de content hoeft te plakken.

Tip#3 Verwijder Onnodige Plugins

Ik zal de belangrijkste Customizer instellingen met je doornemen. Klik vooral ook de andere dingen aan die jij tegenkomt en stel het naar wens in. Wil je meer leren over het maken en beheren van menu’s in WordPress? Bekijk dan het artikel WordPress menu maken en beheren. Herhaal vervolgens dit proces voor alle pagina’s van je website, zodat alles in het Nederlands is. Dit waren alle instellingen van WordPress zelf.

  • Zo voorkom je de 404’s, het verliezen van je backlinks en het verlies van je interne hyperlink waarde.
  • Scrol nu naar ‘Extra’s bestellen’ en klik naast ‘Snel jouw website online’ op ‘Bestellen’.
  • Als je die zomaar in je tekst-editor overneemt dan kan het er erg lelijk uitzien.
  • Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.
  • WordPress is een van de meest gebruikte systemen binnen de on-line wereld.
  • Onder de functionaliteiten van deze plugin zit een JPEG en GIF compressie, met minder laadtijd door het verwijderen van ongebruikte kleuren.

Het wordt steeds beter, steeds vaker zien we professionele beelden op web sites. Eerder WordPress hosting was dit vooral een ondergeschoven kindje en werden er vaak standaard stockfoto’s gebruikt.

Kies “Bestand” om de WordPress website gegevens te exporteren. Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op. Je hebt ook een nette factuur through de mail gekregen met daarin de gemaakte kosten. Op je Cloud86 account vind je de factuur ook terug. Persoonsgegevens kunnen worden verwerkt (bijv. IP-adressen), bijvoorbeeld voor gepersonaliseerde advertenties en inhoud of het meten van advertenties en inhoud.

Om Een Web Site Te Bouwen Heb Je Drie Dingen Nodig

De meeste WordPress thema’skennen een primaire en een secundaire kleur. Als je het emblem van Shell hebt, dan is de keuze niet moeilijk. Primaire kleur is rood en de secundaire kleur die je gebruikt is geel. Rood gebruik je als de primaire kleur voor je call-to-actions.

Soms kan het handig zijn om de layout van je categorie pagina’s aan te passen. Zo doen onze klanten dit bijvoorbeeld vaak om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Zo worden de categoriepagina’s aangevuld met further content material zoals teksten, video’s, afbeeldingen en eventuele call to actions. Met de Theme Builder kun je de format van de categorie pagina volledig naar wens aanpassen. Dit geldt overigens ook voor andere taxonomieën die je hebt ingesteld op je web site.

Wanneer je alles al geregeld hebt en hier al een pagina voor hebt aangemaakt, dan kun je instellen dat WordPress dit ziet als jouw privacy-pagina. Wanneer je internet begint met je web site zal je niet heel veel doen. Wellicht dat je Google Analytics installeert of dat je een Facebook vind ik leuk knop op de pagina van je web site plaatst en dat soort dingen. Hier zal je ook al informatie over moeten geven op een privacypagina. WordPress maakt automatisch verschillende afbeeldingen aan wanneer je een afbeelding toevoegt op je web site. Bij de WordPress Media-instellingen heb je invloed op hoe groot de formaten worden en in welke map de uploads die je doet worden geplaatst. Wanneer je echter op de link “Update Services” klikt, kom je op een pagina van WordPress terecht met meer URL’s die je zou kunnen toevoegen.