Handleiding Woocommerce Webshop Met Ideal

Woocommerce Een WordPress Webshop Op De Groei?

Bevestig de installatie door opJate klikken. Tijdens de installatie, verschijnt de WooCommerce snelle installatie wizard.

De vierde stap.Kies een Woocommerce webshop Thema.Er zijn duizenden verschillende templates voor webwinkels gebouwd op WordPress. Toch werkt niet elke WordPress-thema optimaal met WooCommerce. Dit gratis WordPress-thema is beschikbaar voor elke WooCommerce-winkel. Het biedt een eenvoudige setup en maakt webdesign veranderingen mogelijk. Met volledige integratie van alle WooCommerce webshop functies.

Inclusief technische ondersteuning van ontwikkelaars. VoegWordPress hosting extensies, toe, voor:

Kies een onbeperkt webhosting pakketvoorhandmatige installatievan WooCommerce. Log in op het ACTIVE 24 Customer Center. Hier installeert u de WooCommerce plugin binnen een paar klikken: Log inop het WordPress Dashboard. Klik opInschakelenom WooCommerce te installeren.

Maar Hoeveel Producten Kunnen Er Nou In Woocommerce?

Storefront geeft de voorkeur aan snelheid en uptime. Bovendien worden thema- en pluginissues direct opgelost bij versie updates. Het nadeel: dit zware programma verbruikt veel ruimte. Hebt u voorkeur voor een Premium WordPress webshop template ?

Bestel eenWooCommerce pakketbij ACTIVE 24 samen met uw onbeperkt internet hosting pakket. Het technische group van ACTIVE 24installeert automatischde WooCommerce webshop voor u. STAP three:WooCommerce webshop opzetten. De derde stap:De Woocommerce webshop instellen. Kies de optie “Instellingen” om de beschikbare WooCommerce-instellingen te bewerken.

Koop dan een betaalde WooCommerce webshop template bij: Deze professionele Themas bevatten een demoversie.

  • Verreweg de meeste webshops in Nederland bieden de mogelijkheid om met iDeal af te rekenen.
  • We gaan dus een iDeal WordPress plugin installeren.
  • Ga dan naar Geïnstalleerde Plugins, waar WooCommerce inmiddels in de lijst staat.
  • Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken.

Wij raden u aan om deze installatie altijd uit te voeren. Als het niet verschijnt, klik dan opWooCommerceen selecteerVoorkeuren. Na installatie, zijn de nieuwe items wordpress webshop “WooCommerce” en “Producten”, zichtbaar in uw WordPress dashboard.