Hoe Worden Vouwgordijnen Gemaakt

Bij het optrekken wordt de stof “gevouwen” , vandaar de naam vouwgordijn. Dit type gordijn past in nagenoeg ieder interieur en veel mensen geven aan dat ze vinden dat deze gordijnen een landelijke sfeer creëren. Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Houd er ook rekening mee dat wanneer je Goedkoop duo rolgordijnen bestellen helemaal naar boven opvouwt, er altijd één baan zichtbaar blijft. Waar rolgordijnen helemaal oprollen, blijf je vouwgordijnen dus altijd duidelijk zien. Dit kan een mooie vorm van decoratie zijn, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op per telefoon of contactformulier. Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per Rolgordijnen product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

vouwgordijnen

Alle die Gordijnenaanhuis levert, worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en vervolgens bij u thuis in Groningen en omgeving opgehangen. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verrassingen te staan wanneer de vouwgordijnen eenmaal hangen. Door de de vouwgordijnen op maat te maken zorgen wij voor de perfecte fit in uw huis in Groningen en omgeving. Van onze volledige collectie gordijnstoffen kunnen er vouwgordijnen op maat gemaakt worden in het atelier van Vadain in Genemuiden. Dit atelier levert als enige het Easy Glide systeem. Een vouwgordijn met het Easy Glide Systeem van Vadain biedt veel voordelen. Met vouwgordijnen kunt u allerlei soorten stijlen in huis halen, van romantisch, tot klassiek of zelfs modern.

Vouwgordijnen In Verschillende Stoffen En Kleuren

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Op onze fotopagina vindt u nog meer voorbeelden van . Naast dat een vouwgordijn een mooie toevoeging aan je interieur, zijn ze ook nog eens makkelijk te onderhouden. Zo kun je een vouwgordijn gemakkelijk wassen in een wasmachine of met de hand. Ook als het vouwgordijn neergelaten is blijft een ruime plooival zichtbaar. Een ruim geplooid vouwgordijn met een romantische uitstraling.

Bepaal voordat je gaat meten of je het vouwgordijn in de dag of op de dag wilt hangen. Beide situaties hebben een andere manier van meten.

Bestellen

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. Een gordijnstof is dikker dan een inbetween stof en is hierdoor de juiste keuze als je al het zicht van buiten wenst weg te nemen. Heb je een prachtige, authentieke woonboerderij met landelijke inrichting? Een vouwgordijn, de ‘klassieke’ variant van het rolgordijn, gaat gemakkelijk op in deze omgeving. Heb je een strak, minimalistisch interieur dat perfect gestyled is? Een vouwgordijn past binnen dat strakke interieur en geeft dat interieur extra warmte, door de toevoeging van de verrassende ‘overdaad’ van lagen stof.

Hiermee ontstaat er een rustige en royale uitstraling. Ons populairste vouwgordijn is het Top-Down-Bottom up systeem. Je kunt niet alleen de onderzijde maar ook de bovenzijde van het vouwgordijn bedienen. Dat zorgt ervoor dat je nóg meer met licht en inkijk kunt spelen. Je bent in staat het vouwgordijn op elke plek voor het raam te hangen en ook zó dat je optimaal licht binnenkrijgt maar net geen inkijk hebt. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.

  • Een vouwgordijn heeft horizontale plooien op de plekken waar de stof gevouwen wordt.
  • Hierbij kijkt u samen naar de locatie van het gordijn, uw wensen en het interieur.
  • Een linnenstof past goed in een landelijk interieur en geeft de ruimte veel sfeer.
  • Bij elke bestelling wordt u opgebeld om samen de maten, de montage, de uitlijning van de baleinen en de stofkeuze door te nemen.
  • In onze FAQ vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Wij hebben een professioneel team om voor u alles uit handen te nemen. U kunt onze producten geheel zelf samenstellen naar uw keuze. Zo heeft u keuze uit transparante stoffen zoals batist stoffen, inbetween stoffen en vitrage stoffen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan dichte stoffen waarbij er geen inkijk is.