Houten Jaloezieën Op Maat

Alle jaloezieën worden op maat gemaakt in onze fabriek in Europa. Onze jaloezieën worden bestellen bamboe vouwgordijn altijd gratis ingemeten door een professionele Zonnelux specialist bij jou in de buurt.

Kies voor een bijpassende of contrasterende kleur. Een ladderkoord heeft een Duo rolgordijnen laten bezorgen moderne look en past uitstekend binnen een industrieel of modern interieur.

Framefit Jaloezie

Zo kies je zelf of je een houten jaloezie 25 mm, 50 mm of 70 mm wilt. Ga je vervolgens voor een zwarte houten jaloezie, witte houten jaloezie of liever een houttint jaloezie? Daarnaast kies je ook de afwerking met ladderkoord of ladderband en de bediening van de jaloezie. Hierna gaan wij voor je aan de slag en wordt jouw houten jaloezie op maat gratis bij je thuisbezorgd. De jaloezieën van Topjaloezieën.nl worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. De maximumbreedte is afhankelijk van het type jaloezie.

jaloezieen

Wanneer je geen volledig verduisterende slaapkamer wilt is de houten jaloezie een prima optie. Bezorg bamboe rolgordijnen Bij jaloezieën op maat heb je keuze uit vele materialen, kleuren en ladderbanden.

Solano Aluminium Jaloezie 25 Mm

Bescherm uw aluminium jaloezie tegen blijvende, onomkeerbare verontreiniging. Ja, horren van WAREMA kunnen gelijk met het kozijn of het rolluik worden gemonteerd.

  • Alle houtsoorten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat er altijd één is die perfect in jouw interieur past!
  • Al onze producten komen met een reeks aan opties en mogelijkheden.
  • Zo kom je goed tot rust als je thuiskomt van een lange dag.
  • Het kettinghuis is voorzien van kindveilige break-away techniek.