Instellen Api Toegang Magento 2

Het goede nieuws is dat het kopen van een thema of sjabloon van een derde u meestal ook toegang geeft tot geavanceerde extensies. Helaas kan een open supply-editor als deze een beetje lastig zijn voor beginners magento zonder veel codeerkennis. Er zijn eenvoudigere oplossingen voor slepen en neerzetten van bedrijven die hun eigen ingebouwde thema-editor hebben.

Vergeet niet dat het vinden van een thema voor Magento je website niet opeens gaat maken zoals jij het wilt. Het vereist ervaring met PHP en een aantal andere programmeertalen.

  • Magento e-commerceplatforms zijn voor ons inmiddels gesneden koek.
  • In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een bedrijf.

Helaas betekenen alle beschikbare opties dat u met further uitgaven te maken krijgt. magento hosting heeft onlangs het ontwerp en de aanpassingselementen van de builder verbeterd met de nieuwe Page Builder-extensie. Deze oplossing voor slepen en neerzetten maakt het gemakkelijk om uw inhoudstypen op een pagina aan te passen.

Echt, uw ontwerpopties van magento webshop komen neer op: Een themagenerator of thematool van derden kopen en het ingebouwde dashboard voor dat thema gebruiken om het aan te passen aan uw behoeften.

Dit kan enige codering vereisen. Maak een geheel eigen thema met behulp van een frontend-ontwikkelaar voor expertise. Sommige bedrijven zullen een combinatie van deze methoden gebruiken.

Magento Overstapservice