Introductie WordPress Website Beheren

En je kan de pagina publiceren door op de grote blauwe knop ‘Publiceren’ te klikken. Nadat je bent ingelogd, kan je verder met het uitbouwen van je eigen WordPress web site.

  • Je kunt zelf bepalen of je wilt dat bezoekers kunnen reageren op de berichten die je plaatst.
  • Het hoeft niet veel tijd te kosten en levert een veel beter beveiligde WordPress web site op.
  • Geen zorgen, daarin ben je niet alleen en we helpen je graag!

De hoofdpagina is korte samenvatting van wat de lezer kan verwachten op je web site. Heb je een paar diensten dan is het handig om deze op de voorpagina te zetten. Om je weblog spamvrij te houden raad ik ook de ‘Akismet’ plugin aan. Toch vind ik het wel een handige plugin en in combinatie met PageSpeed van Google Chrome heb je wel een overzicht wat je doet. Optimalisatie is het niet echt nee, maar het maakt wel degelijk je website sneller doordat niet steeds dezelfde dingen worden geladen. Wanneer je wat wilt cachen is een andere kwestie, waar je in voorkomende gevallen soms even goed over na moet denken. Het is zaak dat je de plugins op een juiste manier toepast en een logische plek geeft.

WordPress Website Maken: Het Begint Met Een Domeinnaam

WordPress biedt een safety stage dat je van een CMS mag verwachten. Het blijft een CMS, dus gevoelige informatie kun je er niet in opslaan. Dan zou je beter een CMS gekoppeld aan een CRM moeten nemen.

Deze plugin is gemaakt door de maker van WordPress en mag je free of charge gebruikten op je niet-commerciële WordPress website. En ook de plugin-ontwikkelaars hebben niet stil gezeten. WordPress is geschikt voor vele soorten websites.

Installeer het programma vanaf WordPress.org need de af te raden andere variant WordPress.com is in eerste instantie gratis, maar beperkt. Voor extra’s betaal je als snel maandelijks veel geld.

Met de toevoeging van statische pagina’s aan de weblog is de interactieve presentatiesite ontstaan. Een web site maken met WordPresskan op veel verschillende manieren. Zo is het belangrijk om te bedenken of je een weblog wilt maken, een Portfolio website, of een webshop of een “normale website” zonder blog.

Geen zorgen, daarin ben je niet alleen en we helpen je graag! Stap voor stap leggen we uit hoe jij WordPress installeert. Zo maak je snel een web site, zonder dat kennis van programmeren is vereist. Heb je je domeinnaam en hostingpakket geregistreerd, dan is de eerste stap WordPress installeren en inloggen in WordPress.

Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we numerous complexe WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen. Een WordPress website laten bouwen bij Stuurlui zorgt ervoor dat je web site aan alle technische webrichtlijnen voldoet. Hierbij kan je denken aan efficiency, toegankelijkheid en security wordpress webshop. Nadat de designs zijn goedgekeurd beginnen we met het improvement van jouw WordPress website. Als de techniek staat, dan krijg jij een WordPress coaching zodat je zelf gemakkelijk alle content material kan wijzigen.

Deze lead developer zet graag een stap further, wat ons tevreden klanten en een tevreden Michael oplevert. Een van de kanalen die je een stabiele stroom bezoekers kan bezorgen, is de zoekmachine, bijvoorbeeld Google.

Wanneer je alle opties hebt geselecteerd kun je op de knop “Gratis ophalen” klikken. Plesk doet nu de rest voor je en het certificaat zal altijd automatisch verlengd worden, dus hier hoef je verder nooit meer naar om te kijken.

Hieronder zie je de pagina met de algemene instellingen van WordPress alvast in het Nederlands. Op de afbeelding kun je zien hoe ik het heb ingesteld. Onder de afbeelding zal ik precies uitleggen hoe jij dit kunt instellen en wat het doet. In eerste instantie zal alles in het Engels staan, maar we gaan dit uiteraard direct omzetten naar de Nederlandse taal. Het instellen van je WordPress web site kun je het best meteen doen. Je hoeft op een later second dan niks meer te veranderen of dingen te herstellen omdat het niet helemaal goed stond.

5GB opslagruimte is voor weinig mailgebruik en een kleine web site meer dan voldoende. Dit is dan ook de reden dat er tegenwoordig ruim 455 miljoen WordPress web sites WordPress hosting zijn, dat is ruim forty one.2% van het totale aantal web sites.

WordPress Migratie: Hoe Verhuist U Uw WordPress

Je ziet nu naast de kleurcode een plus (+) teken staan. Klik WordPress hierop zodra je jouw gewenste kleur hebt ingevoerd.

In de tussentijd zorgen we er natuurlijk voor dat we een backup terugzetten, zodat bezoekers/klanten hier geen hinder van ondervinden. Het kan weleens voorkomen dat een update een battle met een andere plugin of thema veroorzaakt. Daarom maken we, binnen het abonnement, ook iedere week een full backup van jouw web site .