Je Eigen WordPress

Wanneer je geen extreem moeilijke formulieren nodig hebt is de gratis plugin voldoende. Formidable Pro in gebruik op emmathee.nlMet de Pro versie kun je in onze ogen betere formulieren maken. Enkele voordelen van de Pro versie zijn: Kortom je kunt met de Pro versie meer. Voor ons is de Pro versie een must-have, omdat we deze ook gebruiken voor onze zakelijke klanten registraties.

WordPress Webshop (woocommerce)

Ook dit zijn eigenlijk allemaal weer must-haves voor een goede webshop. De WooCommerce Admin plugin gebruiken we voor de “simpele” analyse van onze webshop. Voornamelijk om onze stock bij te houden en kleine fouten te ontdekken in bijvoorbeeld EAN codes. WooCommerce Admin pluginElk product heeft bij ons namelijk een EAN code. Deze EAN codes gebruiken we voor onze koppeling met Bol.com.

De Formidable Registration Add-On van Formidable Forms Pro gebruiken we voor ons registratiesysteem op Emmathee.nl Formidable Pro Add-Ons – User RegistrationOp onze webshop kunnen potentiële zakelijke companions een account aanmaken.

We hebben er bewust niet voor gekozen om twee websites te ontwikkelen. Namelijk één site voor zakelijke klanten en één site voor particuliere klanten. Echter wanneer je kiest voor één webshop voor zowel zakelijke klanten als particulieren moet je wel een betrouwbare wholesale plugin hebben. De wholesale plugin van Stephan is er z’n eentje ⭐ Voorbeeld van WooCommerce Wholesale Ordering pluginWe gebruiken de plugin voor de zakelijke prijzen.

  • Hoi Bas, wil je bij gelegenheid nog even naar mijn bovenstaande vraag kijken?
  • Heb op jouw advies vinkje aan/uitgezet maar dat was het probleem niet.
  • Deze werkt wél goed: check /algemeen/implementatie
  • hoop dat je me kan helpen er mee.

Nadat ze een account hebben aangemaakt met het zakelijke formulier worden ze automatisch een “wholesale” klant. Ze krijgen dan andere prijzen te zien dan de normale consumenten. Met Emma Thee zijn wij ook een groothandel en dan is het heel gemakkelijk wanneer je niet handmatig een nieuwe zakelijke klant hoeft toe te voegen. De klant kan zich namelijk zelf gemakkelijk aanmelden zonder dat wij er tussen hoeven te komen. Must-have voor onze webshop, maar absoluut geen must website maken-have voor iedere webshop.

Met deze gegevens kan de klant eenvoudig inloggen en alle prijzen inzien die voor de zakelijke klanten gelden. Ook hebben we een overzicht van hoe snel de website is en hoe groot hij is. Hoe dan ook, de plugin is een koppeling die ervoor zorgt dat we altijd een backup hebben van de web site WordPress website. Eigenlijk zou je zeggen dat deze plugin onder techniek plugins valt, maar zonder goede backup plugin heb je eigenlijk geen goede webshop. Hieronder vind je onze drie plugins die wij gebruiken voor onze analyse op Emmathee.nl.

De plugin zorgt ervoor dat de sitemap beter wordt ingedeeld. Formidable Forms is een gratis formulieren plugin die we gebruiken voor ons contactformulier. We gebruiken de free of WordPress hosting charge variant in combinatie met de pro variant die we hieronder hebben staan. Met de free of charge Formidable Forms plugin kun je eenvoudige contactformulieren aanmaken voor je webshop.

De plugin van Stephen Sherrard is een van de betere Wholesale plugins. De plugin wordt gebruikt op onze webshop voor zakelijke klanten.

Must have voor elke webwinkel eigenaar is de WooCommerce Google Analytics Pro plugin. Deze plugin moet je installeren om je bestellingen in Google Analytics bij te houden.