Magento Webshop Laten Maken

bestandsstructuur is vereenvoudigd voor thema’s, extensies en verschillende andere toepassingen. Met Magento 1 moest u de code van een thema of extensie op veel verschillende plaatsen in de bestandsstructuur hebben.

Hoewel het migratieproces moeilijk kan zijn, zijn er bureau’s die hierin gespecialiseerd zijn. Proud Nerds is een voorbeeld van een Magento specialist.

Magento bevindt zich wel in een moeilijke fase: Nu is Magento 2 vanzelfsprekend in opmars, dit omdat deze software zich nu al in fase 2.three.2. bevind en alle kinderziektes er nu wel uit zijn. Echter zijn er veel outlets op Magento 1 opgestart. Het is behoorlijk ingrijpend om een store webshop van Magento 1 naar 2 om te zetten. Dit heeft als reden dat Magento een verbeterde structuur heeft neergezet en van oudere elementen geen gebruik meer maakt.

Het is daarom ook zeer verstandig om de software op korte termijn te upgraden, Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van de migratie naar Magento 2 Verbeteringen aan de klantervaring Een on-line e-commerce community die met je meedenkt De originele versie Magento 1 ondersteunt geen paginagrote caching en kan geen groot aantal transacties in korte tijd verwerken.

Het aantal pagina’s dat het kan verwerken in een uur is slechts 200.000 waarbij Magento 2 10 miljoen pageviews in een uur aan kan. Vooral als je het voor de eerste keer gebruikt, kun je het intimiderend vinden. Bovendien is het geen evenement gebouwd voor mobiel.

Met Magento 2 is de admin-gebruikersinterface aanzienlijk verbeterd. 3) Verbeteringen van de klantervaring Met behulp van deze verbeteringen is het winkelen nu makkelijker en sneller voor de klanten.

Met de nieuwe launch is er nu één enkele map met alle benodigde codes voor extensies. Dit maakt het voor een gebruiker zeer eenvoudig om extensies aan te passen of te verwijderen.

Afhankelijk van de processen van een organisatie kan in sommige gevallen Magento als Headless oplossing en/of PWA geïntegreerd worden. Zitten er ook nadelen aan Magento?

Zij specialiseren zich in personalised shopping experiences en kwalitatief hoogstaande Magento ontwikkeling. Met andere woorden: er wordt naast de technische ontwikkeling ook meegedacht in het creatieve proces en gekeken naar innovatieve oplossingen. Afhankelijk van de groeiambities van een webwinkel, wordt er ook gewerkt met Open Source en Magento Commerce. Hierbij wordt dan goed gekeken naar wat er nog hergebruikt kan worden van wat er al een keer ontwikkeld is.

Magento is makkelijk in het gebruik en heeft een zeer actieve neighborhood. Voor elk probleem is er wel een antwoord. Nog belangrijker zijn de duizenden free of charge en betaalde extensies voor Magento. Voor elk probleem is er dus wel een oplossing. De oorspronkelijke maker van Webwinkelsucces maakte al zijn webwinkels met Magento en was dan ook een behoorlijke supporter van deze software magento hosting program.