Magento Webshop Software, De Voordelen

En als er nog geen module beschikbaar is of wij vinden dat het beter kan, dan ontwikkelen we het maatwerk gewoon zelf. Naast de hoeveelheid functionaliteiten biedt Magento ook veel advertising en promotie tools, zodat jouw store zichtbaar is en kan groeien. zoekmachine vriendelijk en bestaan er mogelijkheden voor prijsregels, kortingscodes, free of magento webshop charge verzending en gebundelde producten. Magento is optimaal ingericht voor e-commerce, maar met alleen het verkopen van je product ben je er natuurlijk nog niet.

Vapor Store Responsive Magento Thema

Het is een platform dat is ontwikkeld voor e-commerce. Het aanbod van functionaliteiten is dan ook enorm. Standaard heeft Magento al veel functionaliteiten, zoals multistore, geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en internationale ondersteuning door bijv. Daarnaast worden er door de Magento group continue nieuwe modules ontwikkeld en doorontwikkeld die weer further functionaliteiten bieden.

Voor de ontwikkeling, inrichting en het onderhoud van je Magento webshop werken we met ervaren Magento specialisten. Magento is één van de meest gebruikte open source e-commerce platformen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en schaalbaar waardoor het een krachtige foundation vormt voor de toekomst.

Magento is uitgegroeid tot het meest populaire open supply e-commerce platform ter wereld. Vanaf juni 2020 wordt Magento 1 niet meer ondersteund en worden er geen beveiligingsupdates meer uitgebracht. Logisch en onoverkomelijk is de upgrade naar Magento 2. Nóg sterker, efficiënter en uiterst flexibel. De overstap vraagt om een goede aanpak en een fijne manier van samenwerken.

Als techneuten zijn we dagelijks vol passie bezig met nieuwe technieken en verbeteringen. Daarom ontwikkelde we ons eigen maatwerk Magento thema. Het Gerrits-thema bevat alle foundation store functionaliteiten en kan altijd uitgebreid worden afhankelijk van jouw wensen. In dit thema hebben we erop gefocust om de code zo clean mogelijk op te bouwen waardoor de performance van de shop optimaal is.

Geen lange laadtijden, maar klik-boem, daar worden wij blij van. Met het Gerrits-thema heb je al binnen twee maanden een Magento 2 shop. De webshop investering is vanaf € 15.000,- afhankelijk van alle wensen. Voor een meer specifieke kostenraming kun je het beste even een offerte aanvragen.

En nèt daar maken wij het verschil. We houden van eenvoud, transparantie en pragmatisch handelen. Niet gekker doen dan nodig en niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Om van het project een succes te maken is het belangrijk om een helder doel voor ogen te hebben.

Zoals je leest zijn wij helemaal weg van Magento, maar dit wil niet zeggen dat dit CMS ook past bij jouw ambities. De ambitie die je als organisatie hebt, blijft leidend voor de keuze van het platform. Benieuwd of een Magento store geschikt is voor jou? #aantafelontstaandebesteideeën

ook verzonden en betaald worden. Daar is andere software program weer beter in. Daarom kan Magento ook gekoppeld worden aan software die deze processen makkelijker maken, zoals SendCloud, Becosoft of Mollie.

Effieciënt en overzichtelijk Doorontwikkelen vanuit een krachtige basis magento hosting