Magento Webshop Specialist

Overstappen van het huidige platform naar Magento is dan ook geen probleem. Wij kunnen de producten in bulk migreren naar de vernieuwde webshop in Magento 2. Dit scheelt veel tijd en organisatorische planning.

Wij vertellen je graag meer over hetoverstappen naar e-commerce 2. Neem gerust contact op met onze builders om je vragen te stellen. Of je nou een geheel nieuwe webshop begint of dat je van platform over wilt stappen? Magento is flexibel genoeg om aan te passen naar de wensen.

Ook betekent dit dat alle websitecontent, de producten en overige knowledge worden meegenomen. Het werk dat hiet in zit gaat niet verloren. Tevens maken wij koppelingen mogelijk tussen de huidige betaal- en voorraadsystemen of boekhoud- en transportprogramma’s. Hosting van magento hosting webshops

Een klant moet snel en makkelijk kunnen afrekenen in jouw Magento webshop. Er zijn veel betaalsystemen mogelijk binnen het Magento platform: MulitSafePay, betaling via Payment Provider of de standaard opties.

Smo (social Media Optimization) & Magento Seo

Bekijk demogelijke betaalsystemen van Magento. Automatiseren van jouw webshop In Magento kan er veel geautomatiseerd worden. Denk aan voorraadbeheer, klantenservice of de afhandeling van bestellingen. Maak jouw webshop efficiënter, zodat jezelf meer tijd overhoud voor andere zaken.

Niet elk hostingpakket dat on-line aangeboden wordt is geschikt voor Magento. Het Magento platform heeft specifieke hosting benodigd om goed te kunnen draaien.Snelheid, veiligheid en efficiency magento webshop staan hoog in het vaandel. Meer overhosting kosten voor Magento webshops.