Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

Vanaf € 2450,- kan ik voor jou een mobiel vriendelijke Magento webshop bouwen met diverse betaling modules zoals iDEAL, AfterPay en Mistercash. Dit kan een webshop zijn op basis magento hosting van de responsive template. Je krijgt dan een compleet en Google vriendelijke webshop met uiteraard ondersteuning.

Magento 1 ondersteuning is gestopt op 1 juni 2020. Dat is wat Adobe, de nieuwe eigenaar van Magento officieel heeft gecommuniceerd. Concreet betekent dit dat er geen safety patches en fixes meer worden uitgebracht voor Magento 1 en dat Adobe zich volledig gaat focussen op Magento 2. Als je een Magento 1 webshop hebt, dan draait deze gewoon door. Maar op 1 juni 2020 komt de ondersteuning voor Magento 1 volledig te vervallen en dat levert veiligheidsrisico’s op.

Van grote desktop schermen tottablets,smartphonesensmartwatches. Voor bestaande webshops in Magento 1 bieden wij de volledige overstap service naar Magento 2. Dat magento webshop betekenthet migreren van al uw producten, klanten en bestellingen. Wij kunnen ook uw huidige ontwerp en webshop functionaliteiten naar Magento 2 overzetten.

Hoe Werkt Het Met Updates Voor Mijn Magento Webshop?

Dat betekent dat alle bestaande webwinkels die Magento 1.x (1.5 tot 1.9) gebruiken naar Magento 2 moeten overstappen. Wij werken op foundation van Agile-scrum methodiek. MetMAGENTO Supportword je structureel door ons geholpen! WEBSHOT maakt gebruik van cookies om verkeer naar deze site magento te analyseren. Informatie over uw gebruik van onze site wordt voor dat doel gedeeld met WEBSHOT.

Key Features Van Adobe Magento Of Adobe Magento 2

Ervaren webshop maatwerk developers Sinds 2012 bouwen wij alles responsive, geschikt voor alle schermresoluties en toestellen.