Mustmedia Bouwt Webshops

De plugin wordt gebruikt op onze webshop voor zakelijke klanten. We hebben er bewust niet voor gekozen om twee sites te ontwikkelen.

In veel gevallen is dat genoeg, maar misschien heb je toch behoefte aan meer hulp en informatie. Kies dan voor een aanvullend coachingstraject, waarbij de coach je nog verder begeleidt. Het bijhouden van de website woocommerce moet snel, intuïtief en simpel kunnen gebeuren. Montix is jouw aangewezen companion voor CMS selectie en CMS advies.

Webshop Hoog In Google?

WordPress installeren, het begin van jouw WordPress webshop. 24.387 backlinks verspreid over 606 domains is onhaalbaar voor een kleine webshop. Toch kunnen er kansen liggen aangezien Shoeby gevonden wordt op de hoofddomeinnaam.

Mochten je ideeën in de toekomst anders worden of wil je further opties toevoegen? Wij passen het graag voor je aan of upgraden het door jouw gekozen pakket. Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop. Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort. Sommige van deze opties zijn erg bruikbaar, andere zijn minder nuttig. Kies ze vanuit de gedachte, welke je graag zou zien als je zelf klant was van je eigen webwinkel.

Als je alleen digitale producten verkoopt , dan is Easy Digital Downloads een prima keus. Voor fysieke producten is WooCommerce zonder twijfel de meest populaire WordPress webshop plugin. En blijkbaar staat er ook een ‘Swift Slider’ in ons menu. Ik vind het vreemd dat ze twee slider plugins meeleveren. Ik kan dus zo de plugin voor de ‘Slider revolution’ verwijderen. Elke plugin neemt namelijk ruimte in beslag en kan je web site iets langzamer maken. Verwijder daarom altijd de plugins die je niet gebruikt.

Dit wil zeggen dat er veel verschillende dingen mogelijk zijn. Zo heeft Magento veel opties standaard in het systeem zitten. Denk bijvoorbeeld aan verzendkosten bereken formules tot korting in de winkelwagen op de gemaakte product optie van de bezoeker. Magento is het e-commerce systeem wanneer je een grote webshop hebt, met veel producten en veel verschillende opties.

Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. SiteGround is een van de populairste en greatest WordPress website beoordeelde internationale hostingproviders.

  • Met WordPress heeft u de controle over bijna elk aspect van uw website en kunt u eenvoudig zelf wijzigingen aanbrengen.
  • En bovendien makkelijk in het gebruik, zodat u zelf uw producten en acties actueel kunt houden.
  • Zo vergroot je vervolgens de kans dat iemand tijdens het afrekenen niet afhaakt omdat de verzendkosten in relatie met het product te hoog zijn.
  • Dit doen we met krachtige online communicatie, ontwikkeld door specialisten op het gebied van advertising, creatie en techniek.

Wij zorgen voor een persoonlijk begeleidingstraject voor het invullen van producten en teksten. Zo raak je volledig op de hoogte van de mogelijkheden en kun je al snel zelfstandig aan de slag. In de privé cursus WordPress webshop leer je alles over het bouwen van jouw eigen webshop. En zonder dat je de technische kennis bezit kunt je de webshop samen met mij uitbouwen tot een professionele webwinkel. Ik begeleid je tijdens het gehele tract van hosting tot eindproduct.

Niet alleen wat betreft de webshop, maar ook voor de blog en portfolio. Het thema is overzichtelijk en gemakkelijk aan te passen. Sinds de lancering van Studio Anna Jirina 2.zero heb ik nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden. Met een Mollie account kun je dus niet enkel iDEAL aanbieden maar ook allerlei andere betaalmethoden zoals Bancontact, MisterCash, Paypal, creditcard, etc WordPress hosting.

Je wilt natuurlijk dat je webshop goed gevonden wordt in zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat je je website-structuur goed op orde hebt. Denk hierbij aan je product-categorieën, je navigatie-structuur en meer. Denk hier goed over na voordat je begint met het bouwen van je webshop. Doordat plugins aanvullende http verzoeken en queries versturen, kan een te grote hoeveelheid plugins soms een negatief impact hebben op de laadtijd van je website. Zorg daarom dat je alleen plugins toevoegen die je echt nodig hebt, en deactiveer en verwijder de plugins die je niet gebruikt. Lees ook onze 10 suggestions om de kwaliteit van een free of charge WordPress plugin te beoordelen.

Dat maakt WordPress dus een belangrijke speler in het veld. Slim dat je daarom naar ons toe bent gekomen, zodat wij ook jouw webshop van belang kunnen maken op het web.