Onze Collectie Rolgordijnen Op Maat Gemaakt & Snel Geleverd

Je koopt op maat je duorolgordijn online en het wordt direct vanaf de fabriek geleverd. Met 5 jaar garantie en de beste service en altijd gratis en snel op afspraak thuis geleverd. Met een rolgordijn op maat bepaal je zelf hoeveel licht je toelaat in een kamer. Door middel van een oprolsysteem Jaloezieën laten bezorgen en het koord aan de zijkant is een rolgordijn makkelijk op te rollen tot de voor jou gewenste hoogte. Je hebt dus letterlijk zelf de touwtjes in handen. Je kunt hem helemaal omhoog rollen voor volledige lichtinval of een stuk naar beneden om juist wat minder licht toe te laten.

rolgordijnen

Liedeco Duo-rolgordijn Klemmfix-duo-rolgordijn 1 Dubbel rolgordijn van »Liedeco« in vaste afmetingen, lichtwerend. Met dit trendy dubbele rolgordijn kun je de lichtomstandigheden in huis naar … Tijdens de aanschaf van raamdecoratie van M+N Projecten kiest u niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Het merendeel van onze raamdecoratie is namelijk Cradle to Cradle gecertificeerd en voldoet aan de BREEAM en WELL eisen.

Type Raam

Hiermee kun je wel 16 verschillende producten afzonderlijk of tegelijkertijd bedienen. Alle afstandsbedieningen van Somfy werken op batterijen en zijn voorzien van een ‘my’-toets. Daarmee zet je je Koop bamboe rolgordijnen in winkel en andere producten direct in jouw favoriete positie.

Dankzij onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe producten, alle tips voor jouw project en leuke events. Ons volledige assortiment Label 65 en Luxaflex worden op maat gemaakt.

Verschillende Soorten Rolgordijnen

De verduisterende stoffen van ilumio zijn beschikbaar in alle kleuren. online bestellen bamboe vouwgordijn Dit omdat het verduisterende materiaal aan de achterkant zit!

Serre Serre duo Bezorg duo rolgordijnen zijn ideaal om snel en eenvoudig handbediend of elektrisch de zon- en lichtinval in je serre te regelen. Verduisterende duo rolgordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer maar ook in andere vertrekken waar je het licht wil filteren en verduisteren.

  • De breedte van het valgordijn is standaard voorzien van een ronde aluminium buis van 32 millimeter.
  • Dan vind je bij ons een strakke RAL 7021 cassette met een strakke verzwarende rand.
  • Het materiaal van een rolgordijn bestaat vaak uit textiel maar er zijn echter ook rolgordijnen van hout of kunststof.
  • De gangbare stofbreedte voor onze oprolbare gordijnen is 200 centimeter.
  • Maak dan gebruik van de handige spangeleiders, zodat uw rolgordijnen mooi strak op het raam blijven hangen, ongeacht de stand van het raam.
  • Bepaal zelf de afmeting, configureer, bestel en ontvang jouw elektrische rolgordijnen thuis.

Zoals bijvoorbeeld bij presentaties in conferentie- en vergaderruimtes. Met ruimteverduistering van WAREMA kunt u het daglicht op betrouwbare wijze tijdelijk blokkeren. Als ze niet nodig zijn, maken ze zich onzichtbaar in hun cassette tot het volgende gebruik. De bediening is mogelijk met een kogelketting of handig per motor. Kijk op onze pagina veel gestelde vragen over of stuur een e-mail met foto bij een bijzondere situatie.