Plissé Gordijnen & Duette® Gordijnen

Kies dan voor een plissé gordijn met handgreep bediening. Als je aluminium of pvc-kozijnen hebt, kun je de plisségordijnen met de klemsteunen van ilumio zonder te boren bevestigen. Voor de Luxaflex® Plissé Shades leveren wij stoffen die transparant, semi transparant, lichtdoorlatend & dim Bestel buiten rolgordijnen out. Denk hierbij aan plafond koepels, openslaande ramen en deuren, draaikiepramen, dakramen en ramen tot 3 meter breed. De verduisterende honingraat stoffen hebben een blackout laag tussen de twee stoffen. Hierdoor isoleren deze stoffen nog beter en zijn ze volledig verduisterend.

plisse gordijn

Afhankelijk van het type montage dat je hebt gekozen kun je de plissés ophangen. Of dit nu met klemsteunen zijn voor draai-kiepramen, een plakstrip of met steunen voor in- of op de dag montage. Kies voor onze montageservice en wij komen de plissés vakkundig plaatsen. Bij een duette zijn de koordjes in het systeem weggewerkt en zie je geen koordgaatjes.

Voor Elk Raam Hetzelfde Plisségordijn

Je kan het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Daarnaast hebben we ook plissés die uit twee schermen bestaan. Die worden duoplissés, dubbele plissé gordijnen of dupligordijnen Bamboe rolgordijnen bestellen en bij Luxaflex® Duette® Shades genoemd. Topjaloezieën.nl is dé specialist op het gebied van raamdecoratie. Plisségordijnen en honingraat plissé-gordijnen mogen dan ook niet in ons assortiment ontbreken.

Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Verrassende patronen en fijn geweven stoffen geven koop Rolgordijn Luxaflex® Plissé shades een decoratieve uitstraling. Stel je voor, je serre dak voorzien van Plissé shades.

Waarbij u zelf bepaald welk gedeelte van het raam gedekt wordt. Onze plissés hebben een unieke honingraatstructuur . Door de dubbele laag stof zijn deze plissés de best isolerende soort raamdecoratie. Bij Madozon heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende Plisségordijnen winkel ophalen kleuren. Zo vindt u het perfecte Plissé rolgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Plisségordijnen kunnen ook worden uitgevoerd met twee verschillende soorten stof.

  • Dan raden we aan om 2 plisse gordijnen naast elkaar te kiezen.
  • Plissé Shades van Luxaflex® bestel je bij Raambekleding Nederland.NL direct online.
  • Je kiest zelf de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor je er zeker van bent dat je nieuwe raambekleding precies op jouw raam gaat passen.
  • We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

De standaard DuoLight plissé is transparant onder en ondoorzichtig boven. In iedere leefruimte kunt u met onze stoffencollectie een subtiele nuance aanbrengen.

Bij Kooijman Interieurs hebben we onze eigen maatwerk service. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om plissé gordijnen op maat voor uw ramen te bestellen. Ons naaiatelier bestaat al 10 jaar en staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. De collectie plissé rolgordijnen bij Kooijman Interieur is uitgebreid en veelzijdig. U heeft een grote keuze in textielsoorten, mate van transparantie, kleuren en patronen. Een plissé gordijn past door de vele toepassingsmogelijkheden in ieder interieur.

De plisse kunt u bestellen tot een maximale breedte van 150 cm en een maximale lengte van 300 cm. Als u het vouwrolgordijn op het raam bevestigt, blijft deze ook bij een gekanteld raam in de gewenste positie Duo rolgordijnen bestellen staan. Naargelang hun raam kunt u onze plisses op maat direct aan het raam, aan plafond of aan bovendorpel ophangen. Op de dag laat het licht door en in de avond kan niemand naar binnen kijken.