Plisse Stoffen, Wat Zijn De Verschillen?

Je kiest het product van je keuze, het type en de kleur. Ook selecteer je hoe Goedkoop duo rolgordijnen bestellen je je plisségordijn wilt ophangen en voer je de gewenste afmetingen in.

plisse gordijn

Met een plissé gordijn regelt u gemakkelijk het invallende daglicht en beschermt u uw woning tegen inkijk. Door het plissé gordijn verduisterend op te trekken of neer te halen, speelt u met de hoeveelheid licht die uw interieur binnenkomt. Kies gerust steeds weer voor een nieuwe combinatie van licht en privacy. De frisse geplooide stof van een plisségordijn bestellen bamboe vouwgordijn is verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen, maten en dessins. Plisségordijnen zijn een prachtige, moderne aanvulling op uw interieur. Een plissé gordijn is niet alleen decoratief, maar geeft u ook de perfecte controle over het daglicht dat uw woning binnenkomt. Bij geen enkel product zijn de uitvoeringsmogelijkheden zo uitgebreid als bij het plisségordijn.

Snel Uw Plisségordijnen In Huis

Als u een verduisterend plissé wenst, adviseren wij u daarom verduisterende honingraat plissés te bestellen. Je hebt plissé gordijnen die je neer kan laten van boven naar beneden , maar ook gordijnen die je van onder tot boven kan bedienen .

  • Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een gordijnadviseur aan huis.
  • Het monteren van uw plissé gordijnen met behulp van de bovenstaande onderdelen gebeurt zonder schroeven of boren.
  • Onze rolgordijnen worden standaard geleverd met een zelfremmend kettingmechanisme.
  • Het hele jaar wordt dit groots gevierd met kortings- en winacties op allerlei type zonwering, garagedeuren en overkappingen.
  • De plisségordijnen van ilumio hebben handige onderlat fixeersteunen.
  • Hier zit het verschil voornamelijk in de stof; de Duette Shades bevatten namelijk een dubbele stoflaag, waardoor een honingraatstructuur ontstaat.

Zonweringstunter.nl is specialist op het gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. Mocht Jaloezieën laten bezorgen u kiezen voor geplisseerde gordijnen, dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen.

Plissé Gordijn

Hiermee kan je het gordijn zowel naar boven als beneden bewegen. Al onze plisségordijnen zijn vrijwel 100% verduisterend en Bestel bamboe rolgordijnen online laten dus geen licht door. In veel gevallen komt dit door de een zilveren folie die op het plisségordijn is aangebracht.

Onze producten zijn producten waar we zelf achter staan en die zijn van hoge kwaliteit. Mocht er iets kapot gaan, dan komen we er vast uit.

Jazeker, dit type gordijnen zijn geschikt voor verduistering. Kies wel een “dubbel” plissé gordijn want door de dubbele stof, met aan de binnenkant een zilveren coating, is het mogelijk om echt te verduisteren. Uiteraard Rolgordijn kopen kun je ze zowel “top down” als “top down bottom up” bestellen. In ons bestelprocues kun je eenvoudig de verduisterende stoffen selecteren, we hebben goedkopere verduisterende stoffen en premium verduisterende stoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *