Plissegordijnen, Plissés, Plissé Gordijnen

Het is mogelijk om twee stoffen in één product te plaatsen. De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn zichtbaar en daardoor minder verduisterend dan een Duette gordijn. Bij Topjaloezieën.nl kunt u kiezen voor een lichtdoorlatend of verduisterend plisségordijn. In bijvoorbeeld de woonkamer zal een plisségordijn van semi-transparante, enkele stof volstaan. Als u de kamer echt goed donker wilt hebben, gaat u voor een honingraat-plissé.

  • De stoffen zijn door hun speciale coating uitermate geschikt als zonwering.
  • Plisségordijnen zijn in verschillende maten, kleuren en soorten verkrijgbaar.
  • In opgevouwen toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam.
  • Heeft u nog vragen of wilt u advies over plissé raamdecoratie?
  • Naast het type stof kijk je natuurlijk vooral naar de kleur, wat past bij je huis.

Kies jij voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Dit is afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid licht die je binnen wil laten in de ruimte. Wanneer je voldoende daglicht wil behouden met voldoende privacy in de woonkamer, kies je voor een transparant of lichtdoorlatend plissé gordijn. Wanneer je de kamer wil verduisteren Bestel jaloezieën kun je beter kiezen voor een dupli plissé. Door de dubbele stof schijnt er geen daglicht door de gaatjes van het gordijn, waardoor de kamer beter verduisterd wordt. Plissé gordijnen vouwen zich zelf op als je ze open doet en vouwen subtiel uit als je deze laat zakken. Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden om dicht te doen.

Verano Plisségordijn

Wat is het verschil tussen plissé gordijnen en duette gordijnen? Ze lijken enorm op elkaar maar het verschil zit in hoe het koord in het gordijn verwerkt is. Bij een plissé gordijn is het koord zichtbaar en is gemaakt van één Bestel bamboe rolgordijnen online geplisseerde stof die zich opvouwt als een accordeon. Bij duettes is het koord niet zichtbaar omdat het koord verwerkt is tussen de twee geplisseerde stoffen. Duette gordijnen zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer.

De kleur is ook anders als het licht of donker is, vind ik persoonlijk erg mooi. In onze showroom kunnen wij u alle mogelijkheden voor uw gewenste zonwering laten zien. Plan vrijblijvend een afspraak of kom spontaan bij ons langs in Cruquius . U geeft uw wensen door via onze tool en betaalt veilig via iDEAL, bankoverschrijving of contant . Dan kun je ook PowerView® Automation combineren met je Plissé® Shades. Dan bedien je ze op afstand met een afstandsbediening, een vaste wandbediening of zelfs met een app op je smartphone. En helemaal handig is dat je zo ook kunt programmeren.

Je kunt de gemotoriseerde plisségordijnen dan gebruiken om de kamer volledig te verduisteren. Dit maakt verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor in de slaapkamer als je houdt van volledige duisternis in de slaapkamer. Een heeft horizontale geplisseerde banen van veel verschillende stofsoorten. Plisse gordijnen kunnen in veel vormen geleverd worden, waardoor plisse gordijnen geschikt zijn voor vele raamsoorten. Zon-Comfort heeft een unieke collectie plisse gordijnen voor houten, aluminium, stalen en kunststof kozijnen. Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken. Ons atelier is gevestigd in Oss en is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u; zaterdag op afspraak.

Bij de verduisterende honingraat plissés zit een laagje aluminium, wat het naast verduisterend ook isolerend maakt. Zo houdt u in de winter de kou en in de zomer de hitte buiten. De oplossing is het monteren van een Bestel duo rolgordijnen online met het easyclick systeem.

Hoe Onderhoud Je Een Plissé Gordijn?

In gesloten toestand zijn de plissés volledig uitgevouwen en bedekken ze het hele raam. Honingraat plisségordijnen met elektrische bediening. Door de variatie aan mogelijkheden en modellen past het plissé- en duette® gordijnen in Rolgordijn kopen elke interieurstijl. VELUX INTEGRA® plisségordijnen op zonne-energie zijn perfect voor handbediende dakramen en dakramen op zonne-energie. Ze laten zich gemakkelijk installeren omdat ze niet afhankelijk van het stroomnet zijn.

plisse gordijn

Als je een bestelling wilt doen, dan kun je de gegevens opslaan of jouw keuze printen en meenemen naar een HEMA winkel met raambekleding afdeling. Onze medewerkers helpen je graag in de winkel verder. Als alles klopt en jouw eventuele vragen beantwoord zijn, worden je gordijnen besteld. Wel fijn om het samen nog even te controleren, want als de plisségordijnen online bestellen bamboe vouwgordijn eenmaal besteld zijn, kun je die niet meer wijzigen of annuleren. De plisségordijnen komen in verschillende kleuren en stoftransparanties. Voor de woonkamer kun je bijvoorbeeld een lichtdoorlatend of transparant plisségordijn kiezen. Doordat het gordijn van stof is gemaakt en niet van hout of aluminium zoals bij jaloezieën brengt het ook warmte.