Vragen Over Plissegordijnen

Vaak zie je bij koordbediening dat hele kleine clipjes worden meegeleverd waar de rail in geklikt wordt. Ons systeem heeft handige schaarsteunen zoals bij vouwgordijnen en jaloezieën. Als de schaarsteunen Bestel bamboe rolgordijnen bevestigd zijn, haak je de rail in en druk je de schaarsteunen dicht. Eigentijds assortiment Dupli plissé gordijnen in de laatste modekleuren. Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop.

HEWO Raamdecoratie produceert Dupli plisségordijnen Top down – Bottom up helemaal naar jouw wensen. Winkel ophalen duo rolgordijnen De elegante kettingbediening zorg voor vele jaren onbezorgd woonplezier van je raambekleding.

Winkel ophalen buiten rolgordijnen zijn een uitstekende keuze voor het interieur. Ze zijn erg veelzijdig en te verkrijgen in meerdere varianten, waardoor er altijd een model is dat helemaal bij u past. Verder zijn er top-down en top-down/bottom-up plisse gordijnen. Top-down/bottom-up plisse gordijnen kunt u trekken van boven naar onder, maar ook van onder naar boven.

Gratis Advies Aan Huis

Je hebt plissé gordijnen die je neer kan laten van boven naar beneden , maar ook gordijnen die je van onder tot boven kan bedienen . Daardoor kan je een gedeelte van het raam bedienen. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet wil dat voorbijganger naar binnen Rolgordijnen online kopen kijken, maar je wilt wel de lichtinval in huis behouden. Met eenplisségordijnen kies je voor een gezellig kamer, in een fleurige omgeving. Door de lichte transparantie en de geplisseerde stof creëer je een groot verschil ten opzichte van rolgordijnen.

Ook bestaat er een topdown systeem,hiermee kunt u het gordijn op elke hoogte stellen zoals u dat wilt. U kunt kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof, ook in alle kleuren voor ieder wat wils. Kies voor een plissé met een top down en bottom up systeem. Hierdoor kun je het plissé gordijn zowel van boven als onder bewegen.

De plisse kunt u bestellen tot een maximale breedte van 150 cm en een maximale lengte van 300 cm. Naargelang hun raam kunt u onze plisses op maat direct aan het raam, aan plafond of aan bovendorpel ophangen. Voor het bestellen van speciale modellen zoals Trapezium modellen en modellen met meerdere kleuren kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop. Verano producten worden binnen 2 a 3 weken thuis bezorgd. Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met stalen van onze vloeren en gordijnen en maken direct een vrijblijvende offerte op maat. Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten?

plisse gordijnen

Bij draai- en kiepramen of schuif- en draaideuren kunnen de plissé gordijnen aan het kozijn bevestigd worden met zijgeleiding. Door dit systeem kan er geen licht meer door de zijkanten naar binnen komen. Heeft u al Bezorg plisségordijnen in gedachten welke kleur uw plissé gordijn moet hebben? Grote kans dat de kleur die u graag wilt hebben, tot de mogelijkheden behoort. Bekijk het prachtige kleurenpalet aan mogelijkheden bij Kooijman Interieur.

  • Plissé is makkelijker op te trekken in een klein pakket door de gevouwen stof.
  • Je kunt dus onder in je raam een stukje openhouden, maar ook aan de bovenkant.
  • Zo creëer je privacy zonder alle lichtinval te verliezen.

Uw lokale vakman kan u volledig informeren over onze collectie plisségordijnen. Plissé- en Duette® gordijnen zijn beschikbaar in allerei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden. Plissé- en Duette® gordijnen zijn perfect voor alle rechte ramen, dakramen en plafondramen. Ze zijn ook ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van ronde ramen, schuine ramen, driehoek-, vijfhoek- ,zeshoek ramen of de ramen van serres en erkers. Gordijn of shutter, Luxaflex of rolgordijn, handbediening of elektrisch?