Woocommerce 5 Fifty Two Fixt Efficiency Problemen

Je kunt zelfs jouw webshop gratis laten verhuizen als jij op dit moment een webshop gehost hebt bij een andere hostingpartij. Cloud86 is daarom zeker een goed alternatief wanneer jij opzoek bent naar een Nederlandse WooCommerce internet hosting provider. Het kan zijn dat het thema die jij gebruikt ook zo’n Pagebuilder heeft, maar de kans is groot dat die net ietsje anders werkt. Ik ga voor dit moment de Pagebuilder negeren, want het brengt teveel opties met zich mee. Ik wil eerst een goedwerkende en eenvoudige webshop bouwen.

Voordat we gelijk de WooCommerce plugin gaan installeren, checken we eerst of de ‘permalinks’ goed staan. Dit is een instelling die bepaalt hoe een URL/adres van je web site er uit ziet. Voor een webshop is het noodzakelijk dat deze op ‘berichtnaam’ komt te staan. Deze optie kun je in WordPress vinden onder Instellingen en dan Permalinks. In een paar eenvoudige stappen voeg je de plugin toe aan je WooCommerce webshop. Je downloadt by way WordPress hosting of WooCommerce de plugin en uploadt de plugin in je webshop.

  • Standaard zijn dit “Vast tarief”, “Gratis verzending” en “Afhalen”.
  • Met behulp van deze plugin kun jij dus je normale web site omtoveren in een goed werkende webshop.
  • Of we nou eenmalig een kleinschalige webshop wilt neerzetten of wekelijkse hulp van een van onze developers voor doorontwikkeling, we regelen het voor je.
  • Zo ontwikkelden we de webshop van Clean Nutrition, die in 2019 nog is genomineerd voor de Website van het Jaar.
  • Met de plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing slips kan je een factuur op maat genereren.

Het klanten-panel in de front-end is niet gebaseerd op het standaard WordPress admin-panel. Het is ingebouwd in je webwinkel en de klant kan rechtstreeks daaruit zijn account beheren. Ze kunnen bestellingen bekijken, woocommerce verzend- factuurgegevens aanpassen of hun wachtwoord wijzigen. Afhankelijk van je template ligt het er aan hoe gelikt het er uit ziet. Dus controleer altijd het klantenpanel voordat je een template koopt.

Hoe Bouw Je Een On-line Academie?

Ik heb nl naast de verkoop via de webshop ook verkopen buiten de webshop. Deze producten moeten toch ook afgeschreven worden. Als ik dit per product/variatie moet doen is dit vaak heel omslachtig. Wanneer je deze instellingen hebt opgeslagen kun je de voorraad gaan bijwerken van al je producten. In onderstaande video laat ik je zien hoe je de voorraad bij je producten op een snelle manier kunt aanpassen. Het is belangrijk dat je jou eigen voorraad gaat beheren van je WooCommerce webshop. Hiermee voorkom je dat je verkopen mis loopt op je webshop wanneer je te weinig voorraad hebt.

Vertel ons kort welke WooCommerce processen jij graag wilt automatiseren met deze Integration software. We laten je binnen 15 minuten zien hoe snel en eenvoudig dit is.

Ook WooCommerce Multilingual is een plugin die je de mogelijkheid geeft om standaard attributen van je web site te vertalen in de gewenste talen. Deze plugin werkt echter een stuk eenvoudiger en kan per onderdeel gewoon toegevoegd worden door op het vlaggetje van het land te klikken. In principe is een basisinstallatie van WordPress voldoende om aan de slag te kunnen met WooCommerce. Het voordeel van de combinatie WordPress-WooCommerce is de schaalbaarheid van het systeem. Mocht je webshop als een speer gaan, dan staat niets de groei in de weg, omdat er altijd doorontwikkeld kan worden op een WordPress omgeving. Met de WooCommerce-extensie kun je WordPress kunt inzetten als webshop platform. Zo begin WordPress je in één klap een webshop met een web site eraan vast.

Wat wel als nadeel wordt gezien, is dat veel functies los moeten worden geïnstalleerd. Waar ze bij bijvoorbeeld Magento standaard beschikbaar zijn, moet je ze bij WooCommerce als losse plugin installeren. Naast dat het further tijd kost, zorgt dit er ook voor dat de webshop trager wordt.

Magento Of Woocommerce

Naast een offline boekhoudprogramma heb je namelijk ook een goede virusscanner nodig, back-up software program en een grote harde schijf. Dit zijn additional bijkomende kosten die je mee moet nemen in je beslissing. Het thema dat ik gebruik heeft er blijkbaar zeven. Je kan met dit thema verschillende sidebars aanmaken en bij de meta-options van elk product, pagina en blogartikel bepalen welke sidebar je laat zien. De URL kan je bovenaan aanpassen door op ‘bewerken’ te klikken en de url te veranderen naar ‘producten’.

Nou zijn er wel meer van dit soort plugins, maar persoonlijk heb ik erg goede ervaringen met deze plugin. Veel webwinkeleigenaren maken gebruik van deze plugin en met veel succes! Het mooie van alles is dat Abandoned Cart Lite for WooCommerce een gratis plugin is. Uiteraard kun je kiezen voor meer opties en een premium versie aanschaffen. Tawk.to is geen speciale WooCommerce plugin, maar wel onmisbaar! Met deze plugin heb je namelijk de mogelijkheid om een live chat te starten met bezoekers en zij natuurlijk weer met jou. Naast een live chat, biedt Tawk.to nog een aantal further mogelijkheden.

Denk aan betalingsproviders, boekhouding, et cetera. Als je bijvoorbeeld naar Nederland, België en Duitsland verzend kun je drie zones aanmaken en aan iedere zone een land koppelen.

Je website, plugins, bestanden, domeinnaam, DNS records en instellingen horen daar ook bij. Daarmee kun je eenvoudig overstappen zonder dat je iets zelf hoeft te doen. De redenen om niet te updaten lopen vermoedelijk uiteen. Je haalt jezelf ontzettend veel narigheid op de hals, van datalekmeldingen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tot hoge reparatiekosten. Zelfs het betalen van losgeld aan hackers komt voor, dit zag je bijvoorbeeld bij de Universiteit Maastricht in februari 2020 en onlangs bij MediaMarkt. Dankzij WooCommerce en WordPress creëer je eenvoudig prachtige productpagina’s.