Woocommerce Installatie Binnen De WordPress Admin

Woocommerce Koppeling

In vergelijk met een simpel product heeft een variabel product één further optie, variaties. Heb je een product die meerdere keuze heeft zoals maat, kleur en of formaat dan is dit een variabel product.

  • Onthoud dat er ook finest wat free of charge reside chat plugins beschikbaar zijn.
  • Het volgen van je bezoekers is onmisbaar om te begrijpen wat je klanten doen op je web site en waar ze wellicht hulp bij nodig hebben.
  • Het biedt een mooie, excellent aan te passen reside chatbox op je website.
  • Verzamel feedback van je klanten nadat ze een chat hebben gehad met één van je mensen.
  • De live chat neemt automatisch initiatief om je klanten te benaderen, in plaats van zich passief te verbergen tot ze op zoek gaan.
  • Maar serieuze on-line winkels zullen op een gegeven moment iets krachtigers nodig hebben, zoals LiveChat.

XS blauw laat blauw shirt zien en XS rood een rood shirt. 7.1 Variabel product eigenschappen Bij een variable product kun je eigenschappen omzetten in variaties. In de tab “Eigenschappen” maak je de eigenschappen aan.

Deze kan je in verschillende maten krijgen. XS, S, M, L, XL & XXL en waarschijnlijk in verschillende kleuren. In de tab “Eigenschappen” wordpress webshop maak je die eigenschappen aan. Je kan ze handmatig per keer toevoegen of je kan ze globaal aanmaken en makkelijk hergebruiken.

Deze kun je van te voren hebben aangemaakt by way of globale eigenschappen of je kan handmatige eigenschappen aanmaken. Wanneer het gaat om een variabel product dan is er een andere cruciale stap in tab “Variaties” waar je bv een kleur met een maat combineert. Wanneer je een simpel product hebt kun je “eigenschappen” gebruiken om specifieke product eigenschappen aan te geven. Deze worden vervolgens in je webshop standaard getoond in een tab onderin je product particulars WordPress hosting.

In de tab “Variaties” kies je uiteindelijk welke combinaties van je eigenschappen er zijn. Dus bv XS, S, M, L, XL & XXL zijn er wordpress website in blauw, rood en zwart. Je variaties zien er dan als volgt uit: Afhankelijk van je keuze wordt de juiste afbeelding getoond.

Je wilt dat je klant het goede product kan bestellen en dat jij het goede product op kan sturen. De klant wil een rood t-shirt in maat medium. Deze laatste rood en medium zijn de variaties .

Storefront (free Of Charge)

Een nieuwe eigenschap toevoegen Bestaande eigenschappen tonen Waarden van de eigenschap; deze scheidt je door een verticale pijp “|” (dit is geen kleine “l” of hoofdletter “I” letter) teken te gebruiken.

Bij een variable product kun je opties (eigenschappen & variaties) toevoegen. Denk hierbij aan een shirt.

De aankoopnotitie zorgt ervoor dat wanneer een klant iets aankoopt dat er in de mail een further notitie wordt meegestuurd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan “Alleen op lage temperatuur wassen”! De menu volgorde kan beïnvloeden op welke plek dit product in het menu wordt getoond.