WordPress Versnellen

Dan is WordPress Hosting niet beschikbaar voor jouw domeinextensie en kun je alleen een webhostingpakket voor je domeinnaam uitkiezen. Het enige verschil met WordPress Hosting is dat je op een webhostingpakket zelf nog WordPress moet installeren, wat met één klik is gedaan. Beide pakketten bieden verder actual dezelfde functionaliteiten.

Heb je al een webhostingpakket of WordPress Hosting-pakket geactiveerd op je domeinnaam? Ga dan naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’.

Kies voor ‘WordPress Hosting’ om één van onze WordPress Hosting-pakketten af te nemen. Op dit type pakket staat WordPress al voor je geïnstalleerd. Maak nu een keuze tussen de webhostingpakketten.

  • Dit is het meest gebruiksvriendelijk en goed voor de zoekmachine optimalisatie van jouw website.
  • Wanneer je de datum er graag in wilt hebben staan, dan kun je kiezen voor “Jaar, maand, dag en naam” of “Jaar, maand en naam”.
  • Optioneel: Bij de optionele instellingen heb je nog een aantal mogelijkheden waar je eventueel gebruik van kunt maken.
  • Je kunt dan het volgende invoeren: /%category%/%postname%/.
  • Zo kun je de categoriebasis URL wijzigen.

Om een webhostingpakket of WordPress Hostingpakket uit te kiezen, ga je als volgt te werk. Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad ‘Domein & Hosting’ en selecteer hyperlinks je domeinnaam . Scrol nu naar ‘Extra’s bestellen’ en klik naast ‘Snel jouw web site online’ op ‘Bestellen’. Voor de meeste domeinextensies is zowel WordPress Hosting als Webhosting nu zichtbaar. Zie je alleen een overzicht van onze webhostingpakketten?

Het kleinste webhostingpakket is een prima keuze als je met een relatief kleine WordPress-web site wil beginnen. Heb je meer webruimte, databases of e-mailadressen nodig? Kies dan een groter pakket, of improve WordPress hosting je webhostingpakketop een later second. Zodra je een pakket hebt uitgekozen, klik je eronder op ‘Bestel’.

Webshop Maken? Gebruik WordPress Woocommerce

Zodra je jouw domeinnaam naar TransIP hebt verhuisd en hier een webhostingpakket bij hebt gekozen, ga je naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Ik heb nog geen domeinnaamHeb je nog geen domeinnaam in je bezit? Dan registreer je deze eenvoudig through WordPress onze homepage. Voor meer uitleg over het registreren van een domeinnaam raden we je aan een kijkje te nemen opdit artikel. Zodra je een domeinnaam hebt geregistreerd, ga je naar het hoofdstuk ‘Kies jouw webhostingpakket’.

Ik heb een domeinnaam en hier staat een webhostingpakket opGa in dit geval direct door naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Om met WordPress aan de slag te gaan, heb je een webhostingpakket nodig voor je domeinnaam. Voor de meeste domeinextensies kun je ook kiezen voor een WordPress Hosting-pakket, waar WordPress standaard voor je op is geïnstalleerd.

Bevestig hierna de bestelling en je pakket zal binnen enkele minuten actief zijn voor het uitgekozen domein. Heb je een WordPress Hostingpakket gekozen, ga dan direct naar het hoofdstuk ‘WordPress configureren op jouw domeinnaam’.

Hosting Reviews

Heb je een webhostingpakket gekozen, ga dan naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. WordPress is direct te installeren zodra jouw webhostingpakket actief is. Wacht dan enkele minuten en ververs de pagina. Zodra je webhostingpakket actief is, klik je naast ‘Jouw website wordpress webshop‘ op het tandwiel en daarna op ‘WordPress installeren’. Als je er helemaal klaar voor bent, klik je nu op ‘Installeer’.