WordPress Webshop Met Woocommerce

Steeds meer webshops openen de virtuele “deuren”. Of je nu al eigenaar bent van een fysieke winkel bent of gewoon een eigen webwinkel wilt, je kunt zelf aan de slag met het maken van de webshop. Met de WooCommerce plugin van WordPress bijvoorbeeld.

Een dergelijk thema kiezen kan je webwinkel snel veel handiger en mooier maken. Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort.

Voor Welk Product Kun Je Woocommerce Inzetten?

Om dubbele klanten te voorkomen is er de optie om de debiteuren vanuit AFAS naar WooCommerce te importeren. Heb je al een eigen web site met WordPress of heb je ervaring met WordPress? Dan is Woocommerce de perfecte keuze om je webshop te lanceren. Buro Staal denkt met je mee geeft zeer goed advies en zijn zeer kundig. Beide platforms hebben een prima reputatie, beiden bieden veel verschillende soorten options en beiden hebben een flinke fan base. Voor je het weet zit je midden in analysis paralysis. En dat is zonde van je tijd Laten we beginnen met iets meer over beide platforms te vertellen.

  • Vandaag direct de handleiding gebruikt en toegevoegd aan mijn FB pagina.
  • Dan kan de web site bijvoorbeeld niet meer bezocht worden tot de 1e van de nieuwe maand.
  • Voordat je je bestaande winkelgegevens importeert, moet je ze exporteren uit je WooCommerce-winkel.
  • Woensdag weet klanten te verbazen met unieke en snelle Woocommerce web sites en webshops.

Dit was een bedrijf dat veel deed met thema’s en WordPress plugins. Sinds 2015 is Woothemes samen met alle werknemers overgenomen door Automattic, het bedrijf achter WordPress. We kunnen dus wel stellen dat WooCommerce in goede handen en een mooie toekomst tegemoet gaat. Met behulp van deze plugin kun jij dus je normale web site omtoveren in een goed werkende webshop.

Landingspaginas Maken Voor Producten

Voorbeelden hiervan zijn jouw website bestanden, de email en databases. Wanneer de opslag ruimte vol is, kan er geen nieuwe information opgeslagen worden.

Als je je WordPress hosting webshop laat maken door Suite Seven, geniet je van een aantal voordelen. Allereerst zijn wij echte WooCommerce specialisten, wij kennen alle ins-en-outs van het systeem. Denk aan het implementeren van een koppeling of het bouwen van maatwerk functionaliteiten.

Meer site visitors zorgt voor meer queries per tijdseenheid, dat kost snelheid omdat resources gedeeld moeten worden. Als erveel producten in een categorie zitten heeft dat invloed op de laadtijd. Ik was verbaasd over de negativiteit, omdat mijn ervaringen met WordPress en Woocommerce op die schaal anders zijn. Nu wil ik mijn productcategorieen niet in mijn menu hebben, ik wil hier pagina’s aanmaken en deze doorlaten linken naar mijn productcategorieen. Daarnaast kan zelfs de beugel worden voorzien van de naam van jouw child wordpress webshop. [newline]Input in het checkout-proces wordt real-time doorgestuurd naar de laserprinter in één van Joolz’ fabrieken in het land. Blije builders en marketeers maken blije ouders. Actief in meer dan 10 landen verovert Joolz in no-time de wereld met haar kinderwagens.

Net als WordPress wordt WooCommerce regelmatig geüpdatet. Updates kunnen jouw webshop veiliger en stabieler maken, omdat bijvoorbeeld veiligheidslekken gedicht worden. Echter kunnen er veel problemen ontstaan na een replace.

De voordelen van een WooCommerce webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Om te beginnen onderzoeken wij de buyer journey van jouw doelgroep. Met die uitkomsten bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

Uw winkelpagina kan producten, categorieën of beide weergeven. We raden aan er een te kiezen voor een schone uitstraling. Je zou eens bij facebook kunnen navragen of ze er naar kunnen kijken, want het lijkt er op dat het bij de pixel niet goed gaat. Je zult dan eerst de huidige gekoppelde store moeten verwijderen om daarna een nieuwe te koppelen met de plugin. In het volgende scherm heb je de mogelijkheid om te kiezen uit wat voor catalogus je wilt maken. Je begint met het koppelen door in je Facebook te gaan naar de bedrijfsmanager waar je pagina aangekoppeld zit. Klik vervolgens links bovenaan naast het Facebook emblem op de 9 puntjes, waarna het menu opent.

Ook kun je op het forum van hetWordPress WordPress website support-gedeeltevragen stellen aan ervaren gebruikers en vind je er interessante documentatie én informatie. E-Expansion maakt web sites doorgaans altijd op maat en wij kiezen er bewust voor om geen skins te gebruiken. Skins zorgen nu eenmaal voor belemmeringen in bijvoorbeeld het design en in onze ogen moet je hier vrij in zijn. Wij zijn door onze kennis en ervaring met WooCommerce in staat om maatwerk te leveren tegen een betaalbare prijs. WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk te beheren waardoor je zelf de volledige controle en inzage hebt over je webshop. Je kunt zelf eenvoudig nieuwsberichten plaatsen of artikelen toevoegen aan het assortiment.

Daarna slepen wij de menu-items in de juiste positie. Om een submenu te maken, moet je het item iets rechtsonder het hoofdmenu-item te slepen. Het eerste wat ik doe is het verwijderen van alle producten van de demo content material (dat doe je door bij de pagina op ‘prullenbak’ te klikken). Daarna maak ik een vijftal additional productpagina’s aan en vul ik die.

Woocommerce Uitbreiden Met Extensies

Samen bespreken we vooraf de datum waarop je wilt verhuizen en de belangrijkste details om de verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren. Te vaak verliezen webshops omzet doordat een web site niet snel genoeg wordt geladen. KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert succesvolle WordPress websites en webwinkels voor bedrijven. Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring bouwen wij de meest uiteenlopende WordPress web sites. Voor ondernemingen die al een WordPress web site hebben, of het systeem kennen is Woocommerce een goede keuze. Maar ook wanneer je nog niet bekend bent met WordPress of Woocommerce is het een goed keuze. Dit CMS is namelijk erg gebruiksvriendelijk en hierdoor kan er snel gestart worden.

Als je hulp wilt moet je de informatie dus ergens anders vandaan halen, zoals een forum of een webbouwer. De reden dat bedrijven gratis thema’s maken is vaak om hun bekendheid binnen de WordPress-community te vergroten.