WordPress Webshop Met Woocommerce Beginnen Of Aanpassen? Marcelmedia Nl

Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Bent u niet meer tevreden met uw huidige webshop? Of heeft u nog geen webshop maar wilt u deze laten maken?

Wanneer je alle stappen doorloopt heb je wel een goed werkende webshop die betalingen kan ontvangen met i-Deal. Als je alle stappen van de handleiding volgt kan je uiteindelijk zelfs een webshop runnen met je telefoon. [newline]Ben je een startende ondernemer of gewoon heel erg geïnteresseerd in WordPress of Woocommerce? Het opzetten van een webshop is lang niet zo lastig meer als een tiental jaar terug. Binnen WordPress kun je vrij eenvoudig met WooCommerce een wordpress webshop creëren. De volgende stap is dat je websitebezoekers moet aantrekken, dit kan op verschillende manieren. Je kunt websiteverkeer genereren through social media, web optimization of online advertenties.

Doordat onze ontwikkelingsafdeling in India gevestigd is, ontwikkelen wij Magento webshops voor een relatief laag tarief. Dit is uniek in Nederland omdat de meeste Magento-specialisten enorme uurtarieven rekenen. Voor verschillende businesses werken we samen waarbij wij de gehele ontwikkeling op ons nemen als onderleverancier. Tot slot kun je jouw webshop vullen met tekst, extra producten en eventueel blogartikelen.

Je zou misschien wel 1 catalogus aan meerdere instagram accounts kunnen hangen, als alle accounts aan dezelfde bedrijfsmanager gekoppeld zit. In het nieuwe scherm klik je vervolgens op get started en volg de stappen. Bewaar mijn naam, e-mailadres en web site in deze browser voor de volgende keer. WooCommerce is ideaal voor MKB bedrijven zoals kleding- en schoenenwinkels. Maar je kan WooCommerce ook inzetten voor sportverenigingenom bijvoorbeeld tickets te verkopen voor een evenement. In veel gevallen is dit goedkoper dan wanneer je deze dienst afneemt by way website maken of Ticketmaster. Thab Design is een fullservice reclamebureau voor al uw vormgeving (webdesign + grafisch), drukwerk en belettering.

WordPress Woocommerce Webshop

We gaan nu kijken hoe je WooCommerce kan gebruiken. Om je een goed beeld te geven van WooCommerce, laten we je een aantal redenen zien die het zo interessant maken …ontdek ze hieronder. Belasting is wel het laatste waar u aan wilt denken als u een webshop begint. Laat je klanten veilig en snel betalen met iDeal, de bekendste betaalmethode in Nederland. Mijn Wp Service heeft de beste kennis over Woocommerce en kan je gegarandeerd helpen bij Woocommerce problemen of de complete inrichting hiervan.

We geven u graag gratis advies over uw nieuwe website en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Door gebruik te maken van een van de 10.000+ plugins kan je eenvoudig nieuwe functionaliteit toevoegen. Veel plugins zijn gemakkelijk te installeren, maar er zijn er ook een aantal waarvoor je iemand nodig hebt met ervaring. Natuurlijk kan je het zelf proberen, waardoor de kans groot is dat er dingen fout gaan, of je maakt geen optimaal gebruik van de mogelijkheden. Gewoon de woocommerce plugin downloaden en activeren. Dan kan je beginnen met producten toevoegen and so forth. en wordt je web site al gauw een mooie webwinkel. Als je een webshop hebt, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is.

Beide opties kosten immers direct of indirect geld. Veel ondernemers zijn zelf bezig met ondernemen en kiezen ervoor om de webshop te laten maken door een professionele partij. Met deze handleiding heb jij de mogelijkheid om zelf een werkende webshop te bouwen.

Verder is de beheeromgeving vrij uitgebreid waardoor je veel zelf kunt zonder kennis te hebben van bijvoorbeeld HTML en CSS. WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt voor het maken van een website maar het systeem wordt pas sinds enkele jaren op grote schaal voor webwinkels ingezet. De afgelopen jaren zijn er tremendous veel plugins bijgekomen, ook de e-commerce mogelijkheden van WordPress nemen snel toe. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we de beste free of charge a-commerce plugins voor je op een rijtje gezet in deze top zeven. Een WordPress website met Woocommerce is geen concurrent van Magento. Beide systemen worden voor verschillende doeleinden ingezet.

Gebruikersgemak Van Een Woocommerce Webshop

Je kan vervolgens instellen of je een achtergrondsafbeelding wil (en die kan je bij ‘Add Media’ toevoegen). Blijkbaar is er geen slideroptie in de pagebuilder, dus die moet ergens anders staan. [newline]Maar om uit te leggen hoe ik bij de oplossing kwam, moet ik eerst de ‘Page Builder’ even beter uitleggen. Want het werken met de Pagebuilder is voor een groot deel de logica proberen te snappen van hoe de builder werkt.

Maak een nieuwe pagina aan met algemene voorwaarden. Wel heb ik nog 1 vraag, ik moet verschillende klantengroepen kunnen aanmaken en maandelijks makkelijk kunnen zien wat de omzet per klantengroep is. Ik wil de pagina ‘home’ aanpassen maar vreemd genoeg kan ik die niet vinden op het overzicht ‘alle pagina’s. Wel bij het overzicht van de pagina’s t.b.v. het menu. Als ik netjes de instellingen aanpas voor de bedragen en ik zet er vervolgens een product in van bijv. Net als de winkelwagen die ik als widget plaats en alleen zichtbaar zou mogen zijn als er iets in zit, toont deze zich bij mij altijd.

Dit is maar een aantal aandachtspunten voor het kiezen van een goede hostingpartij. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Content City om een gehele nieuwe web site te realiseren. Met deze samenwerking en het resultaat zijn wij zeer tevreden. Met de gedrevenheid en inzet van beide partijen, hebben we met een relatief price range een jaloers makende web site gemaakt voor de concurrentie. Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor een template. Een goed cms binnen een webshopplatform is waardevol.

  • Bijvoorbeeld Magento, osCommerce, Opencart, Virtuemart, Zen-Cart etc.
  • CMS is een afkorting voor Content Management System.
  • Totale kosten voor uw internet hosting zal zo tussen de € 20,- en € 40,- per maand kosten.

Ook voor het maken van een webshop kun je bij ons terecht. Er zijn zeer veel betalingsproviders, of in het engels een fee service providers. U heeft vast wel is van Mollie of bijvoorbeeld buckeroo gehoord, maar vaak kan ook uw bank als betalings provider dienen.

Voor een wat professionelere uitstraling zou je kunnen kijken naar thema’s waar je voor moet betalen . Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk, snel en heeft de juiste call-to-action.

Om ook dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken heb je hier een PostNL plugin voor. Die genereert een WordPress hosting verzendlabel dat op de doos geplakt kan worden. Verkoop je alleen virtuele producten zoals software?

Een product dat niet fysiek wordt verstuurd, markeer je als downloadproduct (vinkje zetten bij ‘Virtueel’ of ‘Downloadbaar’). In het menu aan de linkerkant kun je vervolgens onder ‘Weergave’ het navigatiemenu van je webshoppagina uitbreiden, aanpassen en beheren. Daarvoor moet je in ‘Menu’s’ de gewenste naam van het nieuwe menu invoeren (het eerste wordt het ‘Hoofdmenu’ genoemd). Van hoofdpagina’s kun je met drag & drop eenvoudig subpagina’s maken. In de zijbalk zie je tevens het tabblad ‘Pagina’s’ waar je extra pagina’s voor je WordPress-webshop kunt maken.

Het is dus ook niet mogelijk om je door alle opties te leiden. Het plaatsen van je bedrijfsgegevens op je website woocommerce.