WordPress Website Maken 2020

U levert emblem, huisstijl, foto’s en teksten aan. Hierna gaat OpvallenT aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor de website wordpress webshop. Als het ontwerp gereed is krijgt u een link naar de testomgeving en vanaf dat moment kunt u online meekijken.

Why Is Wordpress So Popular?

Hierna ontvangt u een schriftelijke handleiding waarmee u de teksten kan aanpassen. Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten.

Dit kunt u zelf doen maar u kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten met OpvallenT. Overleg en informatieuitwisseling doen we telefonisch of per e-mail.

  • Het mooiste is om wederom van een template gebruik te maken.
  • Je kunt jouw geschreven blogs vervolgens wel weer tonen op een blogpagina.
  • Wist je dan al dat je blogs moet schrijven via Berichten?
  • Pagina’s zijn namelijk alleen voor de globale pagina’s van je website en Berichten voor je blogartikelen.
  • Het hoeft niet het huidige template te zijn waar je voor gekozen hebt, need deze bevat misschien geen blogpagina.

Veelgestelde Vragen Over Een WordPress Website Maken

Bekijk dan de mogelijkheden van een basis website of een maatwerk website. In 5 stappen naar een One page web site Nadat u de offerte ondertekent heeft ontvangt u van OpvallenT een vragenlijst m.b.t. de sfeer en inhoud voor de web site. Ook wordt er een planning gemaakt en overleggen we wanneer u de web site live wilt hebben.

Makkelijk te lezen op de smartphone. Later gemakkelijk WordPress hosting uit te breiden Wilt u toch meer dan één pagina?

U geeft feed back op het ontwerp. OpvallenT past het aan en voegt nieuwe content material toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes. OpvallenT voert de laatste testen uit en zet de website wordpress website stay.