WordPress Website Op Maat

Ik hoop dat de basis van Beaver Builder je duidelijk is geworden. Je leert dan nog beter hoe Beaver Builder werkt. Footer van je website wijzigen Helemaal onderaan een pagina van een website staat altijd de footer van een website. Hier staan vaak nog wat nuttige links in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf.

Klik op het plus (+) icoontje rechtsboven op de pagina. Klik vervolgens op Modules en dan op Standaard Modules. Je zal nu de mogelijkheden zien die je links op de afbeeldingen WordPress hosting ziet staan. Klik nu op UABB Modules om bij de juiste modules te komen. Je zal nu alle modules tevoorschijn zien komen die je op de rechterzijde van de afbeelding ziet staan.

  • Later leggen we uit hoe je van thema wisselt.
  • Je logt in bij WordPress door /wp-admin achter jouw domeinnaam te zetten.

Ik sleep een rij naar de plek waar ik het wil hebben staan op de pagina. Vervolgens sleep ik de modules in de kolommen waar ik het hebben wil. Zodra je een module in een kolom sleept kun je direct aanpassingen doorvoeren. We hebben natuurlijk ook de Ultimate Addons for Beaver Builder plugin geïnstalleerd. Je krijgt dankzij deze plugin extra modules die je kunt gebruiken.

WordPress Website Eenvoudig Zelf Beheren?

Wanneer je de modules zelf probeert te vinden is dit misschien een lastige opgave. Ik zal je daarom vertellen woocommerce waar deze modules staan, zodat je de Ultimate Addons elementen ook zelf kunt toevoegen aan je pagina’s.

Leon Katzwordpress Specialist

Je kunt hier kiezen of je een module of een extra rij wilt toevoegen. Een rij kan meer dan één kolom bevatten. Iedere kolom kan weer een WordPress website eigen module hebben zoals een foto, tekst, een video en nog heel veel meer. Laten we zeggen dat ik een rij met twee kolommen wil toevoegen aan een pagina.