Zo Installeer Je De Fb Pixel In Je Woocommerce Webshop

Hierbij zit meestal ook free of charge support bij inbegrepen. Bij offline boekhoudsoftware zit dit vaak niet inbegrepen en moet je hier additional voor betalen. Maak tot 25 facturen en offertes per maand en beheer tot a hundred producten. Met onze klanten, maar óók met enterprise partners, want samen zijn we slimmer.

Aantal opties voor keuze van bestemming, bijvoorbeeld factuur adres of verzendadres. Als je ervoor kiest om de voorraad te beheren, zal het mogelijk zijn om voor elk afzonderlijk product de voorraad hoeveelheid aan te geven. Is alleen handig wanneer je zeker weet dat een klant maar één product besteld, b.v. Deze optie is belangrijk, wanneer deze nog uit staat moet je deze aanzetten om BTW belasting mogelijk te maken. Binnen dit gedeelte vindt je de belangrijkste instellingen zoals de catalogus instellingen, pagina’s, betaling gateways, verzendmethoden en belastingtarieven.

En ook om door te kunnen groeien kun je advies nodig hebben over het hoe en wat. WooCommerce is dus dé webshop internet hosting binnen WordPress. Er zijn een aantal vereisten waar je rekening mee moet houden als je begin met WooCommerce Hosting. Belangrijk is om de WooCommerce webshop te laten draaien op een server waar een SSL certificaat op geïnstalleerd kan worden.

Is Woocommerce Gratis?

Is gekozen voor Exact Online incl dan worden alleen de Exact Online BTW codes incl getoond. Alleen de Winst en Verlies grootboekrekeningen aan de credit-zijde worden getoond. Er wordt gecontroleerd of de bestelling WordPress hosting niet eerder is doorgezet. Er wordt gecontroleerd of voor de BTW in iedere regel een overeenkomstige BTW code in Exact Online bestaat. Is de bestelling een ICP bestelling dan wordt het BTW nummer gecontroleerd.

  • Laat dit scherm open staan, want deze Consumer Key en Consumer Secret hebben we bij een latere stap nodig.
  • Onder ‘Weergave’ in het linkermenu in WordPress, heb je de optie ‘Thema’s’.
  • Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten van de webshop.
  • Stripe brengt enkel kosten per transactie in rekening.

Ook hebben we een naam, emailadres en het land van de webwinkel nodig. Dat WooCommerce wereldwijd door zo veel mensen wordt gebruikt om een webwinkel mee te beginnen heeft voordelen. Om te beginnen zijn veel mensen bekend met de software program. Wanneer je een ontwikkelaar zoekt om je webshop te bouwen of te professionaliseren, is het niet moeilijk om er één te vinden die bekend is met WooCommerce. Zolang je niet heel veel verkoopt, kun je met deze gratis webwinkel best uit de voeten. [newline]De keuze voor een template, dat het uiterlijk van je webshop bepaalt, is een belangrijke stap, aangezien het de basis van je WooCommerce-shop is. Hierdoor is het belangrijk om verder te kijken dan het design. Vooral de uitbreidingsmogelijkheden, de snelheid en de flexibiliteit van een theme verdienen extra aandacht.

WooCommerce is standaard voorzien van enkele bekende, goed beveiligde on-line afrekenprocessen. Daarnaast zijn opties als iDEAL mogelijk en we helpen je graag op weg om daarvoor de juiste extensie te selecteren.

Wanneer je in het productoverzicht scherm zit, Producten/alle producten zweef je met de muis over de aan te passen productnaam heen. Je ziet dan verschillende opties waaronder “Snel bewerken”. Wanneer je hier op klikt zie je in het snel aanpas scherm. Je kan hier veel basis onderdelen aanpassen zoals Categorieën & trefwoorden. Wanneer je die hebt aangepast klik je op “Bijwerken”.

Het is mogelijk om de functionaliteit van de koppeling uit te breiden door middel van modules. Tijdens de installatie is het mogelijk om deze modules toe te voegen en te configureren. Ondersteuning wanneer er meerdere magazijnen aanwezig zijn in de boekhouding. Het importeren van een kostendrager wanneer een bestelling wordt aangemaakt in de boekhouding. Het importeren van een kostenplaats wanneer een bestelling wordt aangemaakt in de boekhouding.

Ik vroeg Remco Nieuwenhuizen van WPsupporters om enkele beveiligingstips voor WooCommerce-webshops naar aanleiding van de bevindingen. Log in op je WordPress website WordPress, ga naar Plugins en klik op Nieuwe plugin.

WordPress Plugins

Na het volgen van deze WooCommerce handleiding heb je het antwoord gekregen op de vraag hoe werkt WooCommerce? Je hebt nu een goede foundation om je free of charge webshop met WordPress op te zetten. Het is mogelijk om al binnen een uurtje je producten on-line te verkopen. Het meest belangrijke is nu natuurlijk om de plugin te installeren, dit gebeurt door simpelweg op de tekst “Nu Installeren” onder de naam te klikken.

Via de contract-instellingen is de gewenste optie te selecteren. Het installeren van de koppeling begint met het aanmelden voor een proefperiode, by way of onze koppelingen-pagina. Na aanmelding, ontvang je een e-mail met daarin een installatie-url en inloggegevens. Met deze installatie-url, start je de installatie van de koppeling. Geef een goede beschrijving van de sleutel op zodat je later weet waarom je hem gegenereerd had. Kies voor de rechten Read, want je gaat bestellingen uit WooCommerce lezen. Bij het doorzetten naar Exact Online bestellingen of facturen wordt gecontroleerd of de producten uit de Woocommerce bestelling al in Exact Online aanwezig zijn.

Besteed hier lekker veel tijd aan, want zo leer je de mogelijkheden van WooCommerce pas echt goed kennen. We raden aan om altijd de demo content material te importeren. Dit werkt makkelijker omdat je dan vanuit een bepaalde design opzet kunt werken en enkel dingen hoeft te vervangen i.p.v. zelf te bedenken waar alles moet. De demo content material kun je dan later uit de Admin wissen. Via Themeforest.net kun je eenvoudig en goedkoop thema’s komen voor Woocommerce. Wij raden zelf aan om voor een thema te kiezen omdat hier tal van functionaliteiten ingebouwd zijn en je niet vanaf scratch een webshop hoeft te ontwerpen.

Deze pakketten zijn naar wens uit te breiden en aan te passen. Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Buro staal! Een enthousiast bedrijf wat graag meedenkt en je bedrijf laat groeien. Ik werk sinds 2017 met Buro Staal en ben heel blij met ze! Het klinkt bijna afgezaagd maar Buro Staal denkt écht met je mee. En heel fijn, gewoon lekker nuchter en échte mensen die snappen hoe het werkt.

Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de locatienaam van winkelbezoekers te achterhalen. Hier kan je het privacybeleid uitleggen voor je klant. Verder kan je hier ook de duur aangeven voor het bewaren van persoonsgegevens. Dit kan verschillen per webshop branche, dus chek even wat voor jouw situatie het beste is. Er zijn meerdere aanvullende betaalmethoden die toegevoegd kunnen worden, waaronder Ideal. Om Ideal te kunnen gebruiken is een zakelijke Nederlandse bankrekening noodzakelijk. Ik kan een nieuwe zakelijke bankrekening van Aegon aanbevelen, omdat deze erg voordelig is.

Geavanceerde rapportagemogelijkheden, waarmee je alle informatie kunt bekijken die nodig is om een MOSS-rapport (mini one-stop-shop) te maken. Orders bekijk je by way of WooCommerce → Bestellingen. Hier wordt na het plaatsen van de order zichtbaar dat er een openstaande bestelling is. Het kan zijn dat je nog wacht op betaling of dat je zelf eerst naar het postkantoor moet om je product te verzenden. Zodra alles is afgerond, kun je hier de standing WordPress naar ‘Afgerond’ aanpassen. Het is daarom belangrijk dat je deze pagina’s nog niet openbaar maakt.

Zo kun je in Google Analytics veel beter de hele buyer journey in kaart brengen. Bezoekers uit een land met een andere valuta plaatsen vaak geen bestelling omdat zij niet scherp hebben hoeveel een euro of dollar is in hun eigen valuta. Nog een voordeel aan WooCommerce is dat de webshop gekoppeld zit aan WordPress waardoor je maar 1 backend hebt.